29.4.18

6.000.000,00 € για την συντήρηση του εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Κοζάνης



Την σύμβαση του έργου: «Συντήρηση εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Κοζάνης, έτους 2017, αρμοδιότητας Δ.Τ.Ε./Π.Δ.Μ.» υπέγραψε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ.Θεόδωρος Καρυπίδης.

Αντικείμενο του συγκεκριμένου έργου είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και η βελτίωση των τμημάτων του εθνικού οδικού δικτύου, εντός της Π.Ε. Κοζάνης, με σημαντικές βλάβες και οι οποίες επιδεινώθηκαν κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Οι εργασίες αφορούν κυρίως τη βελτίωση του οδικού δικτύου, σε ότι αφορά τις φθορές και την υφή του οδοστρώματος, τις φθορές ή ελλείψεις της πλευρικής προστασίας (συστήματα ασφάλειας οχημάτων, βραχοπροστασία κ.τ.λ) και της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης και τη συντήρηση ερεισμάτων, επιχωμάτων και μικρών τεχνικών έργων αποχέτευσης όμβριων υδάτων που έχουν υποστεί φθορές.

Το έργο, προϋπολογισμού μελέτης 6.000.000,00 €, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΕΠ 541 και η προθεσμία περαίωσης του είναι δεκαπέντε  μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ