25.4.18

Συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Στην τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν και αφορούν την Καστοριά ήταν:

-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την μουσική κάλυψη (05 Μαΐου 2018) στα πλαίσια συνδιοργάνωσης του 2ου Συμποσίου Λαογραφίας και Παράδοσης με το Εργαστήρι Λαογραφίας και Παραδοσιακού Χορού (ελπχ) «Όρμος» Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την τεχνική υποστήριξη (ηλεκτρονική χρονομέτρηση) στα πλαίσια συνδιοργάνωσης του «Run Greece – Ημιμαραθώνιου Καστοριάς» με την Π.Ε. Καστοριάς, στην Καστοριά στις 13/05/2018.
-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την εκτύπωση και κατασκευή αυτοκόλλητων για τις αψίδες εκκίνησης και τερματισμού, για τα αυτοκίνητα και διάφορα σήματα κ.λ.π., και την προμήθεια επάθλων διακριθέντων (κύπελλα, μετάλλια, αναμνηστικές πλακέ τες) στα πλαίσια συνδιοργάνωσης του «6ου Rally Greece Offroad» με την Π.Ε. Καστοριάς, στην Καστοριά στις 17-18-19 και 20/05/2018.
-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την εκτύπωση χαρτών - σχεδίων και προμήθεια σφραγίδων για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Καστοριάς για το 2018.
-Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την μουσική κάλυψη (11 Μαΐου 2018) στα πλαίσια συνδιοργάνωσης της 21ης Ανθοκομικής Έκθεσης με τον Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο Φουντουκλή – Χλόη Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση της δαπάνης τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2017-2018.
-Έγκριση όρων διακήρυξης του έργου: «Αποκαταστάσεις και καθαρισμοί στην περιοχή του φράγματος Βράχου» Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση της δαπάνης τιμολογίων αναδόχων μεταφορέων μαθητών Α/θμιας κα Β/θμιας εκπαίδευσης χωροταξικής αρμοδιότητας Π.Ε. Καστοριάς για το σχολικό έτος 2017-2018.
-Έγκριση δαπάνης για την υλοποίηση του έργου: «Αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας στο Επ. Οδικό Δίκτυο» Π.Ε. Καστοριάς.
-Έγκριση δαπάνης για την 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς από 3 έως 6 Μαΐου 2018.
- Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας εκπροσώπησης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ