11.4.18

Λόγος & Αντίλογος



«Περί...“Νεοδημοκρατών”» 



Με αυτήν την επιστολή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κ. Γιαννακίδη και έναν λαϊκίσαντα Νεοδημοκράτη που υπέγραψες ως «Ένας Νεοδημοκράτης» γιατί με τα κείμενά τους στην ΟΔΟ στις 21-9-2017 αρ. φύλλου 902 ο πρώτος και στις 28-9-2017 αρ. φύλλου 903 ο δεύτερος, («Η πιο σημαντική υπόσχεση», και Λόγος & Αντίλογος; «Περί Ν.Δ.» αντίστοιχα) μας διασκέδασαν πραγματικά, αναφερόμενοι στην επίσκεψη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη επ’ ευκαιρία της Δ.Ε.Θ.

ΟΔΟΣ 21.9.2017 | 902
Σκωπτικά ο κ. Γιαννακίδης και πολύ συγχυσμένος, γιατί βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου πατούσε πάνω στα σχισμένα Μνημόνια του κ. Τσίπρα, και άκουσε τον αντίλαλο για τους 13 μισθούς και άλλα περσινά του. Έχει δίκιο κ. Γιαννακίδη, να είναι πονεμένος από τα ψέμματα, γιατί τελείωσαν πια, και τρομοκρατημένος από τις διαδηλώσεις των απατημένων, που περιόρισαν στο μαντρί τον πρωθυπουργό. Και ανέλαβε το έργο του για την γαλάζια παράταξη, η οποία ταΐζει την χώρα από το 1980 μέχρι σήμερα μέσω Ε.Ο.Κ./Ε.Ε., όταν πολλοί φώναζαν «έξω από την ΕΟΚ». Η ομολογία του μαρτυρεί ότι έμμεσα υποστηρίζει τον κ. Τσίπρα. Αυτό κατά την γνώμη μου προξένησε το μειδίαμα των αναγνωστών της ΟΔΟΥ διαβάζοντας τα γραφόμενά του.

Δεν γνωρίζω αν ο κ. Γιαννακίδης λαμβάνει 13 μισθούς με ένα χιλιάρικο τον μήνα, αλλά οι υπόλοιποι Έλληνες λαμβάνουν 550 ευρώ τον μήνα. Άρα παίρνουν μόνο έξι μήνες -σύμφωνα με το χαμένο χιλιάρικο- λείπουν 7 μήνες και το 2019 θα παίρνουν 5 μήνες, 550 ευρώ και υπογραφή Τσίπρα. Αλλά το χειρότερο όλα είναι ότι η χώρα έγινε αποικία και είναι δέσμια για 99 χρόνια, μέχρι το 2117. Πάλι με την υπογραφή Τσίπρα. Την υπογραφή της «Πρώτης φοράς Αριστερά». Η Ελλάδα δέσμια, Νέα Ουγκάντα. Όπως ειπώθηκε από τα τηλεοπτικά μέσα ότι είμαστε σαν χώρα, πιο κάτω από την Ουγκάντα, στην διεθνή οικονομική κατάταξη! Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία για την σύγχυση που σε διακατέχει τον αρθρογράφο και την δεινή του θέση Αλλά μας διασκέδασε και τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

ΟΔΟΣ 28.9.2017 | 903
Και τώρα λίγα λόγια για τον ανώνυμο που υπογράφει ως «Ένας Νεοδημοκράτης» την επιστολή του που δημοσίευσε η ΟΔΟΣ και τις αναφορές του στους Καστοριανούς Νεοδημοκράτες που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη και παρέστησαν στην επίσκεψη και ομιλία του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Δυο τινά συμβαίνουν: Πρώτον, ο «Νεοδημοκράτης» επιστολογράφος δεν είχε το ανάλογο ανάστημα να συμμετέχει στις αυθόρμητες εκδηλώσεις των Καστοριανών ιδεολόγων της παράταξης που πήγαν στην Θεσσαλονίκη, επειδή εκ προοιμίου λάκισε σαν τον Εφιάλτη και με την μάσκα του προδότη του κόμματος έγινε επίφοβος συμφεροντολόγος. Δεν κρύβουμε την βαθειά θλίψη για την δημοσιευμένη επιστολή του.

Όμως, πράγματι, είναι βαριά και υπεύθυνη η θέση κάθε ψηφοφόρου Νεοδημοκράτη, θέλει ιδρώτα πολύ, γιατί είμαστε αυτοί που σώσαμε την χώρα κάθε φορά που χρειάσθηκε από τις τρικλοποδιές των αριστερών συντρόφων. Οι οποίοι τρώνε από την Ευρώπη, αλλά αλληθωρίζουν με τους επιβολείς της χώρας χρόνια τώρα… Είναι αλήθεια πως ο «Νεοδημοκράτης» του Λόγου & Αντίλογου, άργησε να μας αδειάσει την γωνιά· και το χειρότερο γι’ αυτόν, είναι ανεπιθύμητος σε κάθε κόμμα.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Νίκος Πρώϊος 



Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 19 Οκτωβρίου 2017, αρ. φύλλου 906

Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ