28.4.18

Special Olympics

Στις πόλεις που πλέον φιλοξενούν προπονητικά προγράμματα των Special Olympics προστέθηκε και η Καστοριά. Τα Special Olympics Hellas είναι ένα μη κερδοσκοπικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σωματείο που παρέχει σε άτομα με διανοητική αναπηρία ευκαιρίες προπόνησης και συμμετοχής σε αγώνες, και σε συνεργασία με την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς δημιούργησαν προπονητικό πρόγραμμα με συντονίστρια την πρόεδρο της Εταιρείας κ. Αριστούλα Ζάγκα.
Το προπονητικό πρόγραμμα ξεκινά με το άθλημα του κανόε-καγιάκ με εθελοντή-προπονητή τον κ. Γ.Πισμίρη. Στόχος του προγράμματος το επόμενο διάστημα είναι η ανάπτυξη και άλλων αθλημάτων όπως ποδόσφαιρο, στίβος, τζούντο, καλαθοσφαίριση.
Δικαίωμα συμμετοχής στα προπονητικά προγράμματα των Special Olympics έχουν άτομα με νοητική αναπηρία και άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού ή άλλες συναφείς αναπηρίες με παρόμοια χαρακτηριστικά. Περισσότερες πληροφορίες τηλ. 6949797164 & 6948064980, e-mail: sohellas.kastoria@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ