31.7.18

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


Republikanische Automaten ODOS KASTORIA

Republikanische Automaten


Φέτος το εμβληματικό ετήσιο καλοκαιρινό φύλλο, επιμελείται η κ. Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου (η οποία μετέφρασε όλα τα ποιήματα). Γνωστή στους αναγνώστες της ΟΔΟΥ και τους Καστοριανούς για το σπουδαίο συγγραφικό της έργο, αλλά και την διακριτική μεν αλλά αισθητή κοινωνική της δράση και ατομική παρουσία. Άριστη γνώστις της γερμανικής γλώσσας και παιδείας και γνωστή για τις μεταφράσεις της στην ελληνική γλώσσα, για μια ακόμη φορά είναι στο πλευρό της ΟΔΟΥ. Και στην προσπάθεια να δημιουργούνται ανάσες ποιότητας στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Καστοριά και στον τόπο που ζει και κινείται. 

«Νερό»


Η ΟΔΟΣ με αναρτήσεις στην ιστοσελίδα της εφημερίδας έφερε στο φως της δημοσιότητας επίσημες μετρήσεις που διενεργήθηκαν ήδη από το 2014 στην περιοχή του Δισπηλιού, από τις οποίες αποδεικνύεται ότι το σοβαρό πρόβλημα της μόλυνσης με την συγκεκριμένη μάλιστα ουσία που θεωρείται άκρως επικίνδυνη, δεν είναι νέο και πρόσφατο. Αλλά γνωστό στην ΔΕΥΑ Καστοριάς τα τέσσερα (4) τουλάχιστον τελευταία χρόνια! Χωρίς η σημερινή ή και η προηγούμενες διοικήσεις της να έχουν λάβει σοβαρά μέτρα ώστε να εξαλειφθεί ο κίνδυνος. Το αντίθετο έγινε! Το πρόβλημα επιδεινώθηκε και ξέφυγε από τον έλεγχο.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στη Χρυσούλα για την ωραία δουλειά! Εξαιρετικό αφιέρωμα.

    Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ