14.7.18

Δελτίο τύπου της βουλευτή ΣυΡιζΑ Καστοριάς κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου
Δρομολογήθηκε η επίλυση του προβλήματος 
για το νερό στο Δισπηλιό

Την προηγούμενη εβδομάδα ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Μπαμπάκο ότι ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα με το νερό στο Δισπηλιό.

Την προηγούμενη Κυριακή συναντήθηκα στο γραφείο μου με τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ κ. Διαμαντόπουλο και συζητήσαμε το θέμα εν αναμονή των νέων εξετάσεων του νερού καθώς και τους τρόπους επίλυσης του ζητήματος. Η ΔΕΥΑΚ πρότεινε την δημιουργία αγωγού και την μεταφορά νερού από το Μανιάκοι.

Μετά από συνεννόηση με το Υπουργό κ. Σκουρλέτη ζήτησα από την ΔΕΥΑΚ να στείλει την μελέτη και το πιστοποιητικό του Χημείου στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο κ. Διαμαντόπουλος σε άμεση συνεργασία με τον Δήμο έστειλε την μελέτη "κατασκευή βαρυτικού αγωγού ΒΙΠΑ Δισπηλιού" ύψους 170.000 ευρώ και τα πιστοποιητικά του εργαστηρίου στο Υπουργείο Εσωτερικών την εβδομάδα που μας πέρασε.

Σε συνάντηση που είχα με τον Υπουργό κ. Σκουρλέτη με διαβεβαίωσε ότι η έγκριση του έργου έχει δρομολογηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες τις προηγούμενες ημέρες και θα οριστικοποιηθεί από Δευτέρα για να επιλυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Ολυμπία Τελιγιορίδου


Σχετικά:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ