14.7.18

Το δελτίο τύπου της κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου, αποτελεί μνημείο ασάφειας, γενικολογίας και αοριστίας.




Το δελτίο τύπου της βουλετή ΣυΡιζΑ Καστοριάς κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου, αποτελεί μνημείο ασάφειας, γενικολογίας και αοριστίας.

Όχι ότι η ίδια έχει προσωπική ευθύνη, γι’ αυτό που συνέβη· εκτός κι αν τα συμφέροντα πια είναι τόσο μεγάλα, ώστε διαχέονται οι ευθύνες.

Την στιγμή που το άμεσο διακύβευμα είναι η δημόσια υγεία, θα περίμενε κανείς να γίνουν συλλήψεις και να δοθούν συγκεκριμένα στοιχεία για το πότε, πόσο, ποιος και πού;

Ώστε να μπορεί ο καταναλωτής και οι κάτοικοι του Δισπηλιού και της ευρύτερης περιοχής, όχι μόνο να λάβουν μέτρα ατομικής προστασίας εγκαίρως, αλλά και να μάθουν μέχρι πού εκτείνεται ο κίνδυνος και κυρίως ποιος τον προκαλεί.

Αλλά με δελτία τύπου, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, «προηγούμενη εβδομάδα»«προηγούμενη Κυριακή», την «εβδομάδα που μας πέρασε» και «προηγούμενες ημέρες», προκαλείται ανησυχία, όχι μόνο για το ποιος ευθύνεται και ποιος κρύβεται, αλλά για το αν γνωρίζει η ίδια πρόσωπα, πράγματα, στοιχεία και ημερομηνίες, και αφήνει τον κόσμο στην άγνοια.


Σχετικά:



1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/7/18

    Πάντως, μην είμαστε αχάριστοι με τη ΔΕΥΑΚ.
    Έκανε ένα έργο, η ΔΕΥΑΚ, μόλις ανέλαβε ο νέος Πρόεδρός της κ. Μπαμπάκος. Ο οποίος, το πρώτο πράμα που έκανε, μόλις τον τοποθέτησε στη καρέκλα ο κ. Αγγελής, ήταν να να ζητήσει αύξηση του μισθού του. Και το πέτυχε. Παμψηφεί του δόθηκε η αύξηση!
    Και εμάς, μας έδωσαν τριχλωρο-τετραχλωρο αιθένιο!!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ