21.8.18

Εκστρατεία ενημέρωσης του αντικαπνιστικού νόμου από τον δήμο Κοζάνης
Ο δήμος Κοζάνης σε εφαρμογή της εγκυκλίου του υπουργείου Υγείας για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και την απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς δημόσιους χώρους αλλά και της δικής του βούλησης για αντιμετώπιση μιας εκ των μεγαλυτέρων απειλών της δημόσιας υγείας, ανακοίνωσε πως ξεκινά επαφές με τους εμπλεκόμενους στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου καθώς και αντίστοιχη εκστρατεία ενημέρωσης ώστε να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατό η εφαρμογή του μέτρου.

«Δυστυχώς παρότι ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, δεν εφαρμόζεται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε όλη την Ελλάδα. Θεωρώ πως είναι ανεπίτρεπτο το 2017 να συζητάμε ακόμη για τα αυτονόητα και ήρθε η ώρα να περάσουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στις πράξεις. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσουμε εκστρατεία ενημέρωσης πολιτών και επαγγελματιών ώστε το συντομότερο να προχωρήσουμε στην διακοπή του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους. Είναι μια προσπάθεια την οποία θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί αν θέλουμε να πετύχει και είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε τη στήριξη των συμπολιτών μας» δήλωσε ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης.

Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ