7.8.18

40 θέσεις κοινωφελούς εργασίας εγκρίθηκαν για τον Δήμο Άργους Ορεστικού

Μέχρι τις 20 Αυγούστου η υποβολή των αιτήσεων

Μέχρι τις 20 Αυγούστου 2018 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) για την ένταξή τους στο πρόγραμμα απασχόλησης κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε Δήμους, Περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας.

Το πρόγραμμα αφορά εγγεγραμμένους ανέργους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, ηλικίας άνω των 18 ετών και στοχεύει αφενός στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας πληθυσμιακών ομάδων που πλήττονται περισσότερο από την ανεργία και αφετέρου στην αναβάθμιση των προσόντων των συμμετεχόντων, ώστε να διευκολυνθούν στην επανένταξη τους στην αγορά εργασίας, με κατάρτιση και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Για τον δήμο Άργους Ορεστικού έχουν εγκριθεί 40 θέσεις με τις εξής ειδικότητες: Βοηθητικό προσωπικό οικοδομικών εργασιών 8, βοηθητικών εργασιών καθαριότητας 4, βοηθητικών χειρωνακτικών εργασιών 4, εργατών πρασίνου 5, βοηθών βρεφονηπιοκόμων κοιν. επιμελητών 2, διοικητικού/λογιστικού 4, μηχανοτεχνίτες οχημάτων 1, οδηγών Γ+Ε ή Δ+Ε 1, χειριστών μηχανημάτων grader 1, χειριστών μηχανημάτων jcb 2, χειριστών μηχανημάτων μπουλντόζα 2, βρεφονηπιοκόμων 2, ηλεκτρολόγων μηχανικών 1, πληροφορικής 2, αγρονόμων τοπογράφων 1, οικονομικού λογιστικού 1.

Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ