2.8.18

Συλλήψεις για κατοχή κάναβηςΣυνελήφθησαν χθες 1 Αυγούστου στις απογευματινές και βραδινές ώρες σε περιοχές της Καστοριάς και της Κοζάνης, τρεις ημεδαποί, δυο άντρες 21 και 23 χρονών και μία γυναίκα 22 χρονών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι παραπάνω συνελήφθησαν για κατοχή 17,5 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης. Αναλυτικότερα:
• από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς συνελήφθη στην Καστοριά 21χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του 12,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
• από προαναφερόμενους αστυνομικούς συνελήφθη επίσης σε περιοχή της Καστοριάς 22χρονη, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός, βρέθηκαν στην κατοχή της 2,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
• από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης συνελήφθη σε περιοχή της Κοζάνης 23χρονος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του 2,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενώ οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ