16.9.18

Αιτήσεις συμμετοχής και εγγραφές για το κοινωνικό φροντιστήριο

Η ΕΛΜΕ Καστοριάς και το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς, απευθύνουν κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς και γονείς-κηδεμόνες για την στελέχωση και λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2018-2019 τόσο στην Καστοριά όσο και στο Άργος Ορεστικό.

Συγκεκριμένα: Οι εκπαιδευτικοί (διορισμένοι-αδιόριστοι) που επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά στο κοινωνικό φροντιστήριο για τη σχολική χρονιά 2018-2019 να επικοινωνήσουν με το Εργατικό Κέντρο ή την ΕΛΜΕ Καστοριάς προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής εθελοντή.

Οι γονείς-κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο κοινωνικό φροντιστήριο να επικοινωνήσουν με το Εργατικό Κέντρο για το τμήμα της Καστοριάς και με την ΕΛΜΕ για το τμήμα του Άργους Ορεστικού προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής-υπεύθυνη δήλωση καθώς και για να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 18/9.

Περισσότερες πληροφορίες στο Εργατικό Κέντρο Καστοριάς: info@ekkastorias.gr, Μεγάλου Αλεξάνδρου 53, τηλ. 2467027687 και στην ΕΛΜΕ Καστοριάς: e-mail: elmekast@gmail.com, Α. Βιτούλας: 6974211211, Σ. Παρίσσης: 6974582902.

1 σχόλιο:

  1. Panos Tzortzis [facebook]16/9/18

    Γιατί να χρειάζονται φροντιστήριο τα παιδιά; Το σχολείο δεν αρκεί; Μήπως οι εμπλεκόμενοι θα έπρεπε να επικεντρωθούνε στο πώς τα παιδιά δε θα χρειάζονται πλέον φροντιστήριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ