25.5.19

Είπαν

ΟΔΟΣ 4.4.2019 | 980

«Κάποιες τακτικές μας ενόχλησαν. Συνυποψήφιοι άρχισαν να διοχετεύουν στην πιάτσα ότι δεν θα συμμετάσχω. Έπειτα ξεκίνησε μια παρενόχληση των συμβούλων.

Συσπειρώνονται πρώην και νυν πολιτικοί, ίσως και ένα μεγάλο πολιτικό κόμμα, κάποιοι επιχειρηματίες της πόλης και οι πληροφορίες λένε ότι παίζουν και και κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι γενικά ξοδεύονται χρήματα. Αυτές οι πρακτικές για εμένα είναι πρωτοφανείς. Προχωράμε και πηγαίνουμε στην δημοτική αρχή. Πώς λοιπόν, βλέποντας ότι μας πολεμούν με αυτές τις τακτικές θα υπάρξει στην συνέχεια συναίνεση στον Δήμο Καστοριάς που τόσο ανάγκη την έχει;

Όλοι αυτοί που θα προκύψουν από την δημοτική αρχή πρέπει να συναινέσουν. Πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του δήμου αν δεν υπάρχει συναίνεση, πώς θα τα αντιμετωπίσουμε όταν εκ των προτέρων τέτοιες πρακτικές δεν τις αποδεχόμαστε;

Η δημοτική αρχή η οποία θα προκύψει θα πρέπει να έχει τεράστια εμπειρία, δε πρέπει να αναγκαστεί να κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα για να μπορέσει να κατανοήσει πως λειτουργεί μια τοπική αυτοδιοίκηση.

Όσο ζω και αναπνέω θα προσπαθώ από οποιοδήποτε μετερίζι να προσφέρω γι' αυτή την πόλη. Δηλώνω ενεργός στρατιώτης Καστοριάς».

Σταύρος Μαγαλιός
τ. υποψήφιος δήμαρχος
Antennes 93.6


Φωτογραφία: Giuseppe Castiglione, S.J. (1688 – 1766)




Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 4 Απριλίου 2019, αρ. φύλλου 980.



Σχετικά:

1 σχόλιο:

  1. Ευθύμιος Νάτσης [fb]25/5/19

    Όταν λέτε παρενόχληση...; Παντός τύπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ