13.6.19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ODOS | newspaper of Kastoria
ΟΔΟΣ 13.6.2019 | 990

12 ολόκληρες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Ποια είναι τα όρια της αμέλειας και της δόλιας συμπεριφοράς που επιδρούν ακόμη και στον νομικό χαρακτηρισμό του φαινομένου, όταν εμπλεκόμενοι βρίσκουν μέχρι σήμερα πάντα τον τρόπο να ξεγλιστρούν και να είναι υπεράνω πάσης υποψίας;

Κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι ακριβώς εύλογο απαίτησε την πάροδο πολλών μηνών στην διάρκεια των οποίων αρμόδιοι, στο Άργος Ορεστικό αλλά και την Καστοριά, και μη αρμόδιοι, περίπου καθησύχαζαν τους πολίτες. Μέχρι να προκύψουν τώρα τα κακά μαντάτα. 

Διαβάστε επίσης:

ΣΠΥΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ:
Το δώρο θέλει αντίδωρο και πάλι δώρο μένει
Όχι δεν ντρέπομαι που είμαι Καστοριανός, αντιθέτως είμαι περήφανος για το παρελθόν μας. Η πόλη αυτή διαμορφώθηκε από δωρεές και ευεργεσίες συμπολιτών μας.

ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:
Ατάκτως ερριμμένα
Αν εξαιρέσεις μετά βίας κάνα δυό-τρεις αξιοπρεπείς περιπτώσεις, στην Ευρωβουλή στείλαμε τους χειρότερους! Ο... σοφός λαός, προτίμησε να στείλει στην Ευρωβουλή κάτι πολιτικές καρικατούρες, αυθεντικούς αντιπροσώπους μιας πολιτικής "με μηδέν λιπαρά". 

Λόγος & Αντίλογος
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΣΕΜΑΝΗ:
"Καστοριά & αρχοντικά"
Μετά τα πρόσφατα ανιστόρητα γεγονότα στα βόρεια και όχι μόνο σύνορά μας, είναι επείγουσα ανάγκη να "ανοίξουμε" όχι μόνο τα αρχοντικά της Καστοριάς που διασώσαμε, ή τις παλιές της εκκλησίες...

Λόγος & Αντίλογος
ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΜΠΑΤΡΙΝΟΥ:
Κανένας δεν σκέφθηκε να εξετάσει το πιο πιθανό και λογικό ενδεχόμενο, η... «καστοριανή» ονομασία να προέρχεται από τη παλαιά πόλη της ανατολικής Αδριατικής Ραγκούσα.

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Υποθέτω αγαπητή ΟΔΟΣ, πως η όλη αυτή διαδικασία αυτοδιοικητικής συναλλαγής θα συμπεριλάμβανε μεταξύ άλλων και μερικά πολύ σεβαστά υλικά ανταλλάγματα (;) Ενδεχομένως τον διορισμό σε κάποια έμμισθη θέση ΝΠΙΔ...

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Δουλεύοντας έρχεται η ευχαρίστηση...
Γι’ αυτό θα ευγνωμονώ πάντοτε την εφημερίδα, που την αγάπησα από μικρό παιδί, όταν φεύγοντας από τα χέρια του πατέρα μου κατέληγε πάντα στα δικά μου.

Λόγος & Αντίλογος
ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ:
Είπαν… ακροβολισμοί 
Υποψήφιος αποτυχών στις δημοτικές εκλογές μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ανησυχώ για το μέλλον του τόπου (της πόλεώς μας) και για το αύριο των παιδιών μας», ήγουν, μετά από μένα, χωρίς εμένα, το χάος!...

Λόγος & Αντίλογος
ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ:
Ο λαός μας με το δημοψήφισμα που του στερήσατε σας έδωσε ένα ηχηρό πρώτο ράπισμα στις εκλογές. Θα είναι κρίμα να μην σας ξαναραπίσει με ακόμη πιο βαριά ήττα.

ΟΔΟΣ:
Διδακτικά
Δεν είναι χαρακτηριστικό ώριμου πολιτικού να ισχυρίζεται ότι η πόλη έχει προβλήματα, αλλά ο ίδιος ο κ. Πετκανάς δεν έχει τις όσες ευθύνες αντιστοιχούν.

-Ανακοινώσεις για το συνεχές σκάνδαλο, την μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα.

-Ο ζωγράφος Φράγγος Κατελάνος στην Καστοριά

-Ο τρίτος δρόμος του ΚινΑλ

...κι άλλα

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 13.6.2019 | 990

1 σχόλιο:

  1. Σ.Ε.22/6/19

    Θερμά συγχαρητήρια στον Σπύρο Αναγνώστου για το κείμενό του! Εύστοχο, ουσιαστικό, θεμελιωμένο-λέει αλήθειες που τσακίζουν κόκαλα και ζητάνε απαντήσεις, τις οποίες περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ