21.11.19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ODOS | newspaper of Kastoria
ΟΔΟΣ 21.11.2019 | 1010

Astra


Η αίσθηση ότι η Κοζάνη εκμεταλλεύεται σε βάρος της Καστοριάς κάθε θετική δυνατότητα και κάθε αρνητική συγκυρία των άλλων, ιδιαίτερα της Καστοριάς, τόσο στο επίπεδο των υποδομών όσο και των προοπτικών, είναι καίρια.

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Ο κ. Κορεντσίδης στην συνέντευξή του δεν έκανε καμία αναφορά ποιες θα είναι οι κινήσεις της ΔΕΥΑΚ απέναντι στους μεγαλο-οφειλέτες της (μερικά ονόματα είναι τρανταχτά) σαν μια πρώτη εισπρακτική κίνηση με σκοπό την μείωση του χρέους της. 

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Από την ξενάγηση του Νικολάου Πιστικού 
στην έκθεση των έργων του
Επειδή κάποιοι άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας με το δικό τους ιδιαίτερο και αθόρυβο τρόπο αποτελούν τη ζωντανή Ιστορία του τόπου μας και χαρά σ’ όποιον τους έχει γνωρίσει από κοντά, αλλά προπαντός μέσ’ από το έργο τους.

ΟΔΟΣ:
Καλημέρα Βιετνάμ
Ο Δήμος Καστοριάς απηύθυνε την καλημέρα του στους δημότες. Όπως αναφερόταν στην ομώνυμη ταινία, να τονώσουν το ηθικό των στρατιωτών.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ:
Η Παιδεία στη Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία (1974-2019) [III]
Όλοι οι πνευματικοί άνθρωποι διαπιστώνουν μια δραματική έκπτωση της Παιδείας στη χώρα μας, γεγονός που έχει επιπτώσεις.

ΓΙΑΝΝΗ Α. ΝΤΑΛΙΠΗ:
Κορέστεια
Περιδιαβάζοντας την περιοχή μέσα στο μουντό φθινοπωρινό μακεδονικό τοπίο, με τις απίθανες χρωματικές αλλαγές των φυλλωμάτων των δένδρων, τη βροχή και την ομίχλη, που συχνά σκεπάζει τα πάντα γύρω σου, έχεις την εντύπωση ότι ξαφνικά θα ξεπροβάλλουν οι σκιές των μακεδονομάχων.

ΚΟΣΜΑ ΡΕΚΑΡΗ:
Η Καστοριά πάλι στην πρώτη γραμμή
Και ποιος δεν θα έδινε όλη του την προσοχή στο τι θα μας έλεγε η τρίτης γενεάς Ελληνοπούλα. 

ΟΔΟΣ:
«Η Ελλάδα στον 21ο αιώνα» - Η Καστοριά;
Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, με την συμβολική πρωτίστως σημασία του, εγείρει ερωτηματικά και επιτρέπει αντιρρήσεις, όπως και κριτική. 

- Επίδομα  πετρελαίου θέρμανσης 2019-2020

- Τα παιδιά μας από τα Γιαννιτσά

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 21.11.2019 | 1010


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ