6.1.20

Διαξιφισμοί [συνέχεια]Η κ. Ολ.Τελιγιορίδου πρ.υφυπουργός και «Δυτικομακεδονάρχης», της απελθούσης και καταδικασθείσης στη συνείδηση των πολιτών λόγω της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης του ΣυΡιζΑ, χρησιμοποίησε πέντε (δήθεν) απώλειες της Καστοριάς τους 6 μήνες (!)της Ν.Δ. για να δικαιολογήσει τα πολλά της [κροκοδείλια] δάκρυα.

Περιττεύει να αναφερθώ στα ανύπαρκτα, γιατί ΣυΡιζΑ σημαίνει, «πολιτική αυταπάτη», «λεφτά υπάρχουν», «με ένα νόμο και ένα άρθρο σκίσιμο των μνημονίων» κ.λ.π, δηλ. ψέματα-ψέματα. Και για την ταμπακιέρα.

Η υποκρισία και τα πολλά δάκρυα δεν φθάνουν για να γεμίσει η πισίνα του ΚΕΦΙΑΠ που δεν λειτούργησε ποτέ!! Η 24ωρη από 18/6 (!!) λειτουργία του Θεραπευτηρίου με την συνδρομή των συμβασιούχων του παραϊατρικού προσωπικού και την από τηλεφώνου(!) ιατρική κάλυψη θα αναβαθμιστεί όπως αξίζει σε μία ευρωπαϊκή χώρα και όπως οραματιζόταν ο αείμνηστος μεγάλος ευεργέτης ιατρός Μιχαήλ Ζάχος.

Συνιστώ σε όλους υπομονή. Το δικαίωμα στην εργασία όχι απλώς είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο αλλά για μένα ιερό. Και για αυτούς όμως που πρόλαβαν να συνάψουν μία σύμβαση αλλά και για αυτούς που… περιμένουν.

Η πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. φέρνει έμπρακτα θετικά αποτελέσματα και για την δεινά χειμαζόμενη και πολύπαθη περιοχή μας.

Ζήσης Τζηκαλάγιας
βουλευτής Ν.Δ.

Φωτογραφία: Σχέδιο του William Kentridge για την όπερα «Η Μύτη», του ρώσου συνθέτη της σοβιετικής περιόδου Ντμίτρι Ντμίτριεβιτς Σοστακόβιτς (1906-1975), που βασίζεται στην ομώνυμη ιστορία του Γκόγκολ.

Σχετικά:

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος6/1/20

  Πόσο σοφή είναι η λαική θυμοσοφία και ψυχή' δυο γάιδαροι μαλώνανε,σε ξένο αχυρώνα!!!
  Θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί που βρίσκει εφαρμογή το πιο πάνω αφού δυστυχώς και οι δύο βολευταί,δεν εχουν καμμία ιδιότητα του συμπαθούς και υπομονετικού τετράποδου και επιπλέον δεν εμπίπτουν στην κατηγορία του ξένου αφού αμφότεροι κατοικοεδρεύουν στην νύμφη της Μακεδονίας.
  Νομίζω όμως πώς αρκετοί,ακόμη και ψηφοφόροι τους θα συμφωνήσουν ότι διαχρονικά μόνο ξένοι θα μπορούσαν να
  είναι τόσο ανεπαρκείς προς τα συμφέροντα της Καστοριάς και του κόσμου της.....

  Έρρωσθε

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ