9.5.20

Η ιστορική παράσταση της "Μποέμ" του Πουτσίνι, με Σκόττο και Παβαρότι, δωρεάν αναμετάδοση τώρα από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας ΥόρκηςΔωρεάν αναμετάδοση έως τις 23:30 περίπου* απόψε: "εδώ"  και "εδώ" με αγγλικούς υπότιτλους.

Μουσική διεύθυνση: James Levine. Σκηνοθεσία: Fabrizio Melano. Με τους: Renata Scotto, Luciano Pavarotti, Ingvar Wixell, Allan Monk, Paul Plishka, Italo Tajo kai Andrea Velis.

15.3.1977: Είναι η πρώτη ζωντανή μετάδοση που πραγματοποιεί η ΜΕΤ, από το νέο της κτήριο στο Λίνκολν Σέντερ της Νέας Υόρκης, που καθιερώθηκε ως "Live from the Met" και στην συνέχεια "The Met: Live in HD", με εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο.

-Σχετικά: "εδώ".

-Σχετικά με το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων, της α' εβδομάδας: "εδώ", της β' εβδομάδας "εδώ", της γ' εβδομάδας "εδώ", της δ' εβδομάδας "εδώ"της ε' εβδομάδας "εδώ" και της στ' εβδομάδας "εδώ".
(*) Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η έναρξη (play) του βίντεο ακόμη και αργά (π.χ. κοντά στα μεσάνυχτα ή και μετά), η παράσταση θα ολοκληρωθεί κανονικά, ακόμη κι αν η διάρκειά της είναι μεγάλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ