25.6.20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ODOS: efimerida tis Kastorias
ΟΔΟΣ 25.6.2020 | 1036

"Προβλήματα ρευστότητας"


Η Καστοριά όχι μόνο δεν βρίσκεται στους προορισμούς του ενδιαφέροντος, αλλά αναδεικνύεται σε Σπιναλόγκα για την ίδια την κυβέρνηση, ενός κόμματος που υποστηρίζει συστηματικά και σθεναρά η χαρακτηριστική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της εκλογικής περιφέρειας. Παράξενο, ίσως ναι. Ανεξήγητο όμως; Υπάρχει μήπως κάποιος που καθορίζει ποιος θα έλθει και βασικά ποιος δεν θα επισκεφθεί την Καστοριά; 

Διαβάστε επίσης:

Λόγος & Αντίλογος
ΒΑΤΤΥΝΑΙΟΥ:
Το Φράγμα της Άρτας (Νεστορίου)
Σε αυτή τη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας κανένας δεν έχει ευθύνη; 

ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥ ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ:
Το δερμάτινο λουρί
Πρόκειται για φρικτό και ανεξιχνίαστο έγκλημα που έγινε πριν από μισόν αιώνα στη Γερμανία. Θύμα: μια νέα γυναίκα από την περιοχή μας.

Λόγος & Αντίλογος
ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΕΜΑΝΗ:
Σχέσεις με Ισραήλ
Είναι υποχρεωτική η τιμή που οφείλουμε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος της Καστοριάς από την πλευρά των αρχών της πόλης αλλά και της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας.

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Καιρός είναι να μην ξαναγίνει το ίδιο δημοτικό λάθος υποκύπτοντας στην "διαδικτυακή βαβούρα" που δημιουργεί εντυπώσεις ώστε στο τέλος τα goldenboys να καταφέρνουν να επιβάλλονται.

Το Σκάκι
Εδώ στην πόλη του «παγκόσμιου τουριστικού προορισμού» αυτή η λέξη δεν υπάρχει πουθενά, σε καμμία πολιτική πράξη ή απόφαση του δήμου, των σωματείων, της περιφέρειας

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Η ιστορία μιας δασκάλας…
Είδαμε κι εκείνο το συγκλονιστικό κτέρισμα που σήμερα φυλάσσεται στο πανέμορφο Μουσείο της Βεργίνας: το ειδώλιο του παιδαγωγού που δεν αφήνει μόνο τον μικρό μαθητή ούτε όσο ζει ούτε και μετά τον πρόωρο θάνατό του. 

Λόγος & Αντίλογος
ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥ:
«It’s Greek to me»
Αναζητώντας τα αίτια διερευνά κανείς την πραγματικότητα και οι επισημάνσεις αιφνιδιάζουν.

Λόγος & Αντίλογος
ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ:
Περί γουνοποιΐας
Δυστυχώς αυτός ο κλάδος της γουνοποιΐας, λόγω πολλών αιτιών, βρίσκεται σε δεινή οικονομική κρίση πολλά χρόνια πλέον.

-Αναστάσιος Πηχιών

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 25.6.2020 | 1036


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ