15.6.20

Διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βελβεντού - Σιάτιστας, Βεύης - Μελίτης, Γρεβενών και Καστοριάς και τον Σ.E.E. Εκπαίδευσης για την Αειφορία του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν διαδικτυακή επιμορφωτική ημερίδα την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020 (17:15-20:00), με θέμα: «Μέρες της Covid-19 και περιβαλλοντική εκπαίδευση».

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων για την παγκόσμια ημέρα για το Περιβάλλον 2020 και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, σε φοιτητές και στην ευρύτερη τοπική κοινωνία. Στη διάρκειά της θα πραγματοποιηθούν θεωρητικές εισηγήσεις και θα διατεθεί χρόνος για τη διατύπωση ερωτημάτων και την ανάπτυξη συζήτησης.

Τίτλοι εισηγήσεων και ομιλητές:

  • «Εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην εποχή του SARS-CoV-2»

Πηνελόπη Παπαδοπούλου, αναπληρώτρια καθηγήτρια, Παιδαγωγικό τμήμα Νηπιαγωγών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

  • «Περιβαλλοντική υποβάθμιση, πανδημίες και ο οικολογικός δρόμος για έναν ασφαλέστερο κόσμο»

Κωνσταντίνος Κορφιάτης, αναπληρωτής καθηγητής Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, τμήμα Επιστημών της Αγωγής, Πανεπιστήμιο Κύπρου

  • «Κορωνοϊός, ανοσοποιητικό σύστημα και διατροφή»

Σοφία Μπάμπου, διαιτολόγος – διατροφολόγος

Για την υλοποίηση της ημερίδας θα αξιοποιηθεί η ψηφιακή πλατφόρμα Zoom.
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν υποβληθούν μέχρι την Τετάρτη 17/06/2020 και ώρα 12:00, στον σύνδεσμο: https://forms.gle/Ru7mL8AhZR8DTAqR7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ