25.6.20

O "Σαμψών και Δαλιδά" του Σαιν-Σανς, δωρεάν αναμετάδοση τώρα από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης



Δωρεάν αναμετάδοση έως τις 01:30 περίπου* απόψε: "εδώ" με αγγλικούς υπότιτλους (και "εδώ" με αγγλικούς, γερμανικούς, ισπανικούς, γαλλικούς, σουηδικούς και ρωσικούς υπότιτλους).

Μουσική διεύθυνση: Sir Mark Elder. Σκηνοθεσία: Darko Tresnjak. Με τους: Elīna Garanča, Roberto Alagna, Laurent Naouri, Elchin Azizov και Dmitry Belosselskiy.

[Μεταδόθηκε στις 20.10.2018]

Σχετικά: "εδώ" και "εδώ".
-Σχετικά με το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων, της α' εβδομάδας: "εδώ", της β' εβδομάδας "εδώ", της γ' εβδομάδας "εδώ", της δ' εβδομάδας "εδώ", της ε' εβδομάδας "εδώ", στ' εβδομάδας "εδώ", της ζ' εβδομάδας "εδώ", της η' εβδομάδας "εδώ", της θ' εβδομάδας "εδώ", της ι' εβδομάδας "εδώ", της ια' εβδομάδας "εδώ", της ιβ' εβδομάδας "εδώ", της ιγ' εβδομάδας "εδώ", της ιδ' εβδομάδας "εδώ", και της ιε' εβδομάδας "εδώ".

(*) Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η έναρξη (play) του βίντεο -ακόμη και αργά μετά τα μεσάνυχτα, η αναμετάδοση θα ολοκληρωθεί κανονικά, ακόμη κι αν η διάρκειά της είναι μεγάλη. Αρκεί να μην γίνει ανανέωση της σελίδας μετά τις 02:30 (19:30 ώρα Νέας Υόρκης), καθ’ ότι σε αυτήν την περίπτωση θα φορτώσει η νέα όπερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ