10.7.20

Κλείνει στις 13 Ιουλίου η γέφυρα του Ρυμνίου

Ξεκινούν την Δευτέρα στην γέφυρα του Ρυμνίου οι εργασίες «Συντήρησης οδοστρώματος, κιγκλιδωμάτων και αντικατάστασης στηθαίων» προϋπολογισμού 480.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει την ασφάλεια, την λειτουργικότητα και αισθητική της γέφυρας της Π.Ε. Κοζάνης.
Επειδή οι προβλεπόμενες εργασίες απαιτούν την διακοπή της κυκλοφορίας, το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας με απόφασή του ενέκρινε προσωρινά μέτρα ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας ως εξής:
• Διακοπή κυκλοφορίας στη γέφυρα Ρυμνίου επί του δευτερεύοντος επαρχιακού οδικού δικτύου Επ.Ο.(8) «Διασταύρωση Ε.Ο.(3) Κοζάνη-Λάρισα προς Αυλές-Ρύμνιο-Αιανή», από την Χ.Θ. 3+350 έως την Χ.Θ. 6+150 με αρχή χιλιομέτρησης Χ.Θ. 0+000 την έξοδο Αιανής προς Ρύμνιο.
Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται, μέσω της παρακάτω διαδρομής και αντίστροφα:
• α) Πρωτεύον Επαρχιακό Οδικό δίκτυο Επ.Ο. (3) «Κοζάνη – Λευκοπηγή - Αιανή»
β) Τμήμα Αιανή - Καισαρειά της Δευτερεύουσας Επ.Ο. (4) «Από Ε.Ο.(3) διασταύρωση Βαθυλάκκου – Σπάρτου - Αιανή – Χρώμιο - Όρια Ν. Γρεβενών» - Δευτερεύουσα Επ.Ο «Καισαρειά - Άνω Κώμη» - Πρωτεύουσα Επ.Ο. 4α «Άνω Κώμη -Κοζάνη»
• Εθνικό Οδικό δίκτυο Ε.Ο (3) «Κοζάνη-Κόμβος Τσελίκα - Όρια Π.Ε. Λάρισας»
• Δευτερεύον Επαρχιακό Οδικό δίκτυο Επ.Ο (8) «Διασταύρωση Ε.Ο.(3) Κοζάνη -Λάρισα προς Αυλές - Ρύμνιο».
Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 13 Ιουλίου (9.00) και θα διαρκέσει 5 εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ