20.7.20

ΟΔΟΣ: Και το χρέος της ΔΕΥΑΚ;


ODOS: efimerida tis Kastorias
ΟΔΟΣ: 12.12.2020 | 1013

Με τα άπειρα εύγε και τα επιφωνήματα χαράς που δέχεται ο Δήμος Καστοριάς, για την ολιγόωρη (προ) Χριστουγεννιάτικη... ανάσταση της πόλης, και τον καταιγισμό του πυρ ομαδόν υπέρ της δήθεν αναγκαιότητας για αύξηση των δημοτικών τελών κατά 40% (ποσοστό βάσης - διότι οι φήμες επιμένουν για μεγαλύτερη αύξηση) από τον κόσμο της ενημέρωσης και της… αντικειμενικής πληροφόρησης των «ζήτω» και των «εύγε» όλων των δημάρχων ανεξαιρέτως (μέχρι να στερέψουν βέβαια, διότι μετά τους πετούν σαν στυμμένες λεμονόκουπες), ίσως και να μπαίνουν ιδέες σε άλλα ευαγή ιδρύματα για αυξήσεις και σε αυτούς.

Όπως στην ΔΕΥΑ Καστοριάς για παράδειγμα, που είναι καταχρεωμένη από χρόνια τώρα (συμπληρώνονται περίπου 40 χρόνια από τότε που ιδρύθηκε) και την χρυσοπληρώνουν οι αφελείς και οι έντιμοι, και ακόμη χειρότερα χρεωμένη βρίσκεται σήμερα.

Οπότε, μιας και το πιλοτικό των αυξήσεων με Χατζηγιάννη βοηθά το κλίμα για αυξήσεις 40%, γιατί να μη διοργανώσουν 1-2 ακόμη τρικούβερτα γλέντια για να περάσουν κι’ άλλες αυξήσεις: Στην ΔΕΥΑ Καστοριάς. Τι πειράζει να αυξηθούν κατά 50% και οι λογαριασμοί της. Ακόμη κι’ αν είναι για ΠΑΝΤΑ. Διότι ούτε και γι’ αυτό είπαν κάτι συγκεκριμένο και περιορισμένο.

Βεβαίως κανείς δεν ισχυρίζεται ότι έχουν ευθύνη για τα χρέη οι σημερινοί. Ευθύνονται όμως για τις νέες υποχρεώσεις που δημιουργούν από την πρώτη ημέρα, με το καλημέρα σας. Όπως επίσης βαρύνονται με την ευθύνη της πιο επώδυνης για τους δημότες λύσης.

Αλλιώς γιατί εκλέχθηκαν; Κι αν δεν μπορούν ποιο ακριβώς θα είναι το κακό για τους δημότες να αναλάβουν την διαχείρισή τους οι νόμοι;


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 12 Δεκεμβρίου 2020, αρ. φύλλου 1013

Σχετικά: 


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/7/20

    Από την Δευακ πληρώνονται πολλά τιμολόγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/20

      Ζάχαρη την περνάει ο Πετρακης με 1700€ /μήνα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/7/20

      Μάλιστα,άκου ζάχαρη....!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/20

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ