12.4.21

Πρόσωπα 2020 [7]


ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2020 | Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου


Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου

χωρίς ναρκισσισμούς και σταριλίκια



[+] Ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, κατατάσσεται από αυτούς τους φίλους και αναγνώστες της ΟΔΟΥ που πρότειναν τα πρόσωπα του 2020 σ’ αυτά με θετικό αντίκρισμα. 

Καθώς πρόκειται για την 3η κατά σειρά θητεία του στα ηνία του Δήμου Άργους Ορεστικού θα περίμενε κανείς, και όχι ακριβώς ανεξήγητα, η κόπωση να διαφαίνεται ή να κυριαρχεί κι’ όλας. Στον ίδιο, αλλά και τους δημότες του. 

Όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, τουλάχιστον αυτό έγινε το 2020. 

Με ανανέωση και προσεκτική επιλογή από τους παλιούς του συνεργάτες και συμβούλους, κατόρθωσε να αναβαπτισθεί και ο ίδιος στα μάτια, τις εκτιμήσεις και τις ανοχές των δημοτών του. 

Δεν περιβάλλεται από άνεργους, χρεωμένους και σκοτεινούς τύπους του πιο δυσώδους κομματικού παρασκηνίου, και δεν επέλεξε συμβούλους και συνεργάτες για να τους κρατά στο χέρι και να αποκτήσουν ένα πιάτο φαΐ οι τελευταίοι. 

Οι επιλογές του σε πρόσωπα και η αποτελεσματικότητά του σε έργα θα κριθούν στην ουσία τους και όχι σε επίπεδο show και life style όπως συμβαίνει στην Καστοριά, όπου η δημοτική ζωή δείχνει να περιστρέφεται σε ένα ιδιότυπο star-system χωρίς επιδόσεις.

Ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, εν όψει της όχι αδιαφιλονίκητης εκπροσώπησης του λαού της Καστοριάς στα αξιώματα των εκλεγμένων, αναγορεύεται σε υπολογίσιμο πολιτικό παράγοντα της Π.Ε. Καστοριάς, όπως στο παρελθόν είχε συμβεί με δήμαρχο τον κ. Νικόλαο Τοτονίδη, αλλά με βεληνεκές που ξεπερνά κόμματα και γεωγραφικά όρια, κάτι που του χαρίζει περαιτέρω δυναμική και υπεραξία. 

Μέσα στο 2020 ο ίδιος παραδέχθηκε δημόσια ότι δοκιμάστηκε από την πανδημία και πως την αντιμετώπισε, νηφάλια και αποτελεσματικά. 

Ωστόσο μέσα στο 2020 δεν σταμάτησε ο προγραμματισμός, η παραγωγή και εκτέλεση δημοτικού έργου στον Δήμο Άργους Ορεστικού, που δεν χάνουν χρόνο με ναρκισσισμούς και σταριλίκια κατά φαντασία ξεχωριστών ανθρώπων. 

Προς το τέλος του 2020 έγινε γνωστή η ρήξη του με τον δήμαρχο Καστοριάς. Σύμφωνα με πληροφορίες και ανεπιβεβαίωτες φήμες οι σχέσεις των δύο δημάρχων μόνο αγαστές δεν χαρακτηρίζονται. 

Γι’ αυτό η δημόσια πρόσκληση του δημάρχου Άργους Ορεστικού να μη ξεπουλήσουν στον Δήμο Καστοριάς με τον μανδύα μιας φωτογραφικής προκήρυξης για τσάμπα μίσθωση την δημοτική επιχείρηση Λατομείου "Μακεδνός"¨(αδρανή υλικά στο Μαυροχώριο) και την απαίτηση- ευχή να αρθεί ο δήμαρχος Καστοριάς στο ύψος των περιστάσεων, συνιστά μια πρώτη δημόσια απόδειξη της ποιότητας της προσωπικής σχέσης δύο δημάρχων του ίδιου νομού, μεταξύ των οποίων ο ένας μιλά με πολιτικό λόγο και έργα. 

Και ο άλλος, ακόμη ψάχνει να βρει, ―όπως παρατήρησε ένας τουλάχιστον από τους αναγνώστες που υπέδειξαν τον δήμαρχο Άργους Ορεστικού στα πρόσωπα του 2020.



Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 7 Ιανουαρίου 2021, αρ. φύλλου 1062.



 
ΟΔΟΣ: Πρόσωπα 2020 | 7.1.2021 | 1062

Πρόσωπα τα οποία σε τοπικό επίπεδο καθόρισαν το ασθενές και ασθμαίνον στίγμα της Καστοριάς το 2020 και τα οποία φιλοτέχνησαν την κατάσταση που θα παραδοθεί το 2021.

ΟΔΟΣ: "Πρόσωπα 2020"
7.1.2021 | 1062


* * *


ΟΔΟΣ: Ώρα για δουλειά | 14.1.2021 | 1063

[...] Σήμερα στην Καστοριά, μετά την κυκλοφορία του ετήσιου φύλλου της ΟΔΟΥ για τα πρόσωπα του 2020, στα οποία στην κορυφή των αρνητικών κρίσεων φιγούραραν οι Ιωάννα Λούσιου του καναλιού του κόμματος Βελόπουλου και ο Ιωάννης Κορεντσίδης, όπως και ο Πέτρος Τόσκος ο «Σώπασε Κυρά Δέσποινα», ξεχύθηκαν για μια ακόμη φορά οχιές στερημένοι, με νοσηρά και εξωπολιτικά επιχειρήματα, σε βάρος προσώπων....

14.1.2021 | 1063


Σχετικά:

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/4/21

    Τους εξέθεσε Δημοσίως ο Δήμαρχος Ορεστιδος και μπράβο του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/21

    Η Μακεδνος έχει Πρόεδρο, έχει Αντιπρόεδρο, τη φωνή τους σχετικά με το Λατομείο δεν την έχουμε ακούσει στο ράδιο..... Ακούμε μόνο τον Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτιμώ ιδιαίτερα το έργο του στην προώθηση των ΑΠΕ στο Δήμο του και είμαι βέβαιος πως σε λίγο οι Δημότες του θα δουν τους λογαριασμούς των Δημοτικών τελών να μειώνονται δραστικά. Κατά τη γνώμη μου είναι ο καλύτερος από τους Δημάρχους του Νομού και το έργο του θα έπρεπε να το υιοθετήσουν και άλλοι Δήμαρχοι στο Νομό και την Περιφέρεια. Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/4/21

    Ο δήμαρχος( ένας είναι ο Δήμαρχος-ναί;) επισκέφθηκε την Κορησό κάνοντας αυτοψία(!) για τις παρεμβάσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση της ζωής των αιμοδοτών φορολόγησης,εε συγγνώμη πολιτών ήθελα να πώ...!!!
    Και το αποτέλεσμα αυτής;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/21

      Κι όμως η Κορησο το χωριό του, μετάνιωσε για την ψήφο της...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/21

      Πολύ αργά. Κατόπιν απομακρύνσεως εκ του ταμείου......

      Πρεσβύτης Μέτοικος

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/4/21

    Γκορεντσ... Μετανιώσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/4/21

    Η αληθοφάνεια του καλού. Φιατ 128 σου λέει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/4/21

    Ουστ... νηστικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ