20.11.22

Επίτιμος δημότης



Θα έλθει και θα απέλθει ο μεγάλος και διακεκριμένος συνδημότης μας. Θα έχουμε, τουλάχιστον όλοι όσοι θα μείνουμε πίσω, για μετερίζια και Θερμοπύλες, ένα καστοριανό συνδημότη στο προεδρικό σεράϊ στην Αθήνα και θα καμαρώνουμε. Όπως θα καμαρώνουμε και θα απολαύσουμε όλα τα έργα "εξωραϊσμού" που έγιναν μέσα σε χρόνο αστραπής για την εικόνα της Καστοριάς, εν όψει της επίσκεψης. Καθαρά και ασπρισμένα πεζουλάκια, διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα, ξαραχνιασμένα το διοικητήριο και το δημαρχείο, φρεσκοβαμμένες κουπαστές, καθαρά πεζοδρόμια. Και άλλα δείγματα και τεκμήρια της μεσσιανικής υποδοχής και φιλοξενίας. Με τα ωσαννά της Καστοριάς να αποχαιρετούν τον πρώτο πολίτη της χώρας. Και του χρόνου, σε ανώτερα —αν γίνεται.

Λαμπρά

ΟΔΟΣ 10.11.2016 | 859


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/11/22

    Μακάρι να φύγουν όλοι τους με τα υπόλοιπα παγανά μετά τα φώτα....

    ΑνναΓούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/22

    Από φιακλίκια και δηθενιές δεν μας φτάνει κανείς, σουβλάκια, στεφάνια, βραβεία και σόου και από ουσία μηδέν, το απόλυτο μεγάλο μηδέν όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ