26.10.23

Ω καπετάνιε!


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Ευθύνονται πάντως ευθέως και άμεσα πολιτικά για τα Τέμπη, για την καταστροφή των πυρομαχικών στην βάση της Αγχιάλου και για την δολοφονία του άτυχου Αντώνη Καριώτη στον καταπέλτη του πλοίου, που τον έριξαν στην θάλασσα και μετά τον κοιτούσαν κυνικά· περιστατικό που είναι εξόχως πολιτικό, όπως απέδειξε η κυνική δήλωση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας. Διότι μόνο από το γεγονός ότι προέβη σε μια τέτοια δήλωση αποδεικνύεται ότι πρόκειται για μια μορφή πολιτικής δολοφονίας, σε μια χώρα με σοβαρή παθογένεια στην δημοκρατία της.

Ω καπετάνιε! Καπετάνιε μου!

ΟΔΟΣ 14.9.2023 | 1190

2 σχόλια:

  1. Tsap Jim [fb]27/10/23

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο σημείο της τραγωδίας των Τεμπών βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία δειγματοληψίας εδάφους. Αυτή την ώρα εκσκαπτικό μηχάνημα σκάβει στο σημείο προκειμένου στη συνέχεια εμπειρογνώμονες από το Χημείο του Κράτους που έχουν οριστεί από τον εισαγγελέα να λάβουν δείγματα του εδάφους.
    Β. Λαμπρόπουλος “ΤA ΝEA” ⭐ «Το εμπορικό βαγόνι πιθανόν μετέφερε ουσία νόθευσης καυσίμων. Στο ρεπορτάζ εξετάζονται τα «ύποπτα» φορτία από Βουλγαρία τα οποία ενδεχομένως δίνουν μία νέα διάσταση για τη ΦΟΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ και οι αντιρρήσεις των πραγματογνώμων για τα επίσημα πορίσματα.»
    Η διάμετρος του «μανιταριού» που δημιούργησε η έκρηξη μετά τη σύγκρουση, μετρήθηκε από ειδικούς στα 80 μέτρα. Ο μηχανολόγος αεροναυπηγός μηχανικός Κ. Λακαφώσης, μιλώντας στο MEGA, τόνισε πως στο Intercity τα δύο πρώτα βαγόνια λείπουν εντελώς, ενώ το τρίτο είναι μισοκαμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/23

      Μα το είπε ο Μητσοτάκης: "Θα λάμψει η αλήθεια"
      Και εξελέγη ο απόλυτα ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ξανά στις εκλογές!

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ