6.10.23

ΟΔΟΣ: Eυχές για «καλό και τίμιο» προεκλογικό αγώνα

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 14.9.2023 | 1190


Ο υποψήφιος κ. Ι. Κορεντσίδης φαίνεται να οδηγεί ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, μεγάλου κυβισμού, σε σκούρο χρώμα. 



«ΣΕ ΑΥΤΗ την όμορφη προεκλογική εκστρατεία που ξεκινά, θέλω να ευχηθώ έναν καλό αλλά πάνω απ’ όλα έναν τίμιο προεκλογικό αγώνα, σε όλους», ανέφερε διαδικτυακά μέσω tik tok ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Ιωάννης Κορεντσίδης. 

ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ τα δήλωσε, όχι ως εκλεγμένος εν ενεργεία αξιωματούχος, αλλά ως υποψήφιος δήμαρχος.

ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ για την προεκλογική εκστρατεία του, προς «τα χωριά» όπως υπογράμμισε, και συγκεκριμένα οδηγώντας προς την Ομορφοκλησιά (φωτογραφίες).

ΣΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ βίντεο ο υποψήφιος κ. Ιωάννης Κορεντσίδης φαίνεται να οδηγεί ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο, μεγάλου κυβισμού, σε σκούρο χρώμα. 

ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ να έχει συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά σύμφωνα με σχόλια που ακολούθησαν ανήκει στην ΔΕΥΑ Καστοριάς. 

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ της προηγούμενης Πέμπτης, η ΟΔΟΣ στο πρωτοσέλιδο ("Από Αύγουστο χειμώνα") πρόβαλε το ότι η διαδικτυακή πύλη του Δήμου Καστοριάς, εν όψει των δημοτικών εκλογών, δεν παρουσιάζει τις υποβληθείσες υποψηφιότητες δημάρχων ούτε και των συνδυασμών. 

ΑΛΛΑ η σελίδα του δήμου συνεχίζει να προβάλλει τον δήμαρχο Καστοριάς, μοιάζοντας με φέουδο προνομιακής προβολής του.

ΕΜΜΕΣΗΣ προεκλογικής διαφήμισης της νυν δημοτικής αρχής. 

ΜΑΛΙΣΤΑ η ευχή να αντιληφθεί ο ίδιος ο δήμαρχος ότι ενημέρωση της ηλεκτρονικής πύλης του Δήμου Καστοριάς με τα στοιχεία των υποψηφίων, περισσότερο θα ωφελούσε τον ίδιο, παρά θα τον έβλαπτε. 

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ μετά, στην διαδικτυακή πύλη, όχι μόνο τίποτε δεν έχει αλλάξει σχετικά με την «προπαγάνδα», αλλά η ηλεκτρονική Πύλη του Δήμου Καστοριάς έχει εμπλουτιστεί με κείμενα και φωτογραφίες εκτέλεσης έργων.

ΟΠΩΣ της «φάσης (!).... ολοκλήρωσης της παιδικής χαράς στην ανατολική παραλία κοντά στα Πετσιά». 

ΑΛΛΑ και της υπογραφής εργολαβικής σύμβασης με ιδιώτη εργολήπτη, στην οποία αποθανατίζεται ο δήμαρχος αλλά και ο εργολάβος μηχανικός. 

ΟΠΟΤΕ εύλογα προκαλείται το ερώτημα για τις προφανείς αντιφάσεις: 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ προσώπων (ιδιωτών) με λεζάντες θριαμβολογίας για τις συμβάσεις έργου, χωρίς απόκρυψη των χαρακτηριστικών του εργολάβου και χωρίς προστασία των προσωπικών δεδομένων του…

ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που η πλατφόρμα της Διαύγειας, είναι πλήρης συμβάσεων του Δήμου Καστοριάς με συμβούλους, που προσλαμβάνονται στο πλαίσιο εργολαβίας, όπου κρύβονται τα ονομαστικά στοιχεία των συμβούλων του δημάρχου! 

ΜΕ ΤΗΝ δικαιολογία των… προσωπικών δεδομένων. 

ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ  σε όλα αυτά, μόλις 2-3 μέρες μετά την κυκλοφορία του προηγούμενο φύλλου της ΟΔΟΥ, ο κ. Ιωάννης Κορεντσίδης, φέρεται να διεξάγει την ιδιωτική προσωπική προεκλογική του εκστρατεία με ΙΧΕ αυτοκίνητο.

ΚΟΥΡΣΑ που ανήκει (ούτε καν στον Δήμο Καστοριάς αλλά) στην ΔΕΥΑ Καστοριάς!

ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ, καύσιμα και λοιπά έξοδα, που προφανώς πληρώνει η ΔΕΥΑ Καστοριάς για τον προεκλογικό αγώνα του κ. Κορεντσίδη.

ΚΑΙ ΟΛΟ αυτό το εγχείρημα προβάλλεται από τον ίδιο στο tik tok ["εδώ"].

ΜΕ ΤΙΣ ευχές του για «καλό και τίμιο» προεκλογικό αγώνα! 

ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ όπως είναι αναμενόμενο ποικίλες αντιδράσεις. 

ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ασφαλώς τις εποχές -στην διάρκεια της δικής του θητείας- με το δημοτικό Yaris και τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί πινακίδες να σταθμεύει σε ιδιαίτερες ώρες.

ΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ σημεία [σχετικά "εδώ"]. 

ΟΠΩΣ και τις περασμένες εποχές, όταν είχε γίνει δημοσίως και όχι κρυφά, κατάχρηση του αυτοκινήτου που ανήκε σε δημοτική επιχείρηση του δήμου Καστοριάς, από την τότε και κάποτε αντιδήμαρχο.

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ευλόγως κριτικά απ’ όσους (δημοσιογράφους) και από τους υπόλοιπους (αρθρογράφους-σχολιαστές) που σήμερα σιωπούν.

ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ αδιάφορα. 

ΟΤΑΝ ΔΕΝ προπαγανδίζουν χωρίς προσχήματα, αλλά...  «αντικειμενικά». 

ΚΑΘΩΣ το γλέντι συνεχίζεται. 

ΜΟΝΟ, που το (μόνο) σίγουρο είναι ότι ο ίδιος, επιτακτικά πρέπει πια να επιφυλάσσεται για το είδος των συμβουλών των συμβούλων του. 

ΜΗΠΩΣ με τις συμβουλές τους, απλά τον βλάπτουν.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις14 Σεπτεμβρίου 2023, αρ. φύλλου 1190.
https://www.tiktok.com/@gianniskorentsidis



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ