5.9.14

Σοβαρή ρήξη:

Σοβαρή ρήξη στον συνδυασμό «Δύναμη Ανάπτυξης Όλοι Μαζί Μπορούμε» του κ. Νικολάου Βασιλειάδη, μετά την απόφαση του επικεφαλής να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη:

Καστοριά 23.5.2014

Αγαπητοί συμπολίτες,

Μετά τις συζητήσεις που έγιναν στα γραφεία του πρώην υποψηφίου Δημάρχου κ. Νίκου Βασιλειάδη και τα όσα θρυλούνται περί στήριξης του ψηφοδελτίου του κ. Μανώλη Χατζησυμεωνί-δη, οι παρακάτω υπογράφοντες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο του κ. Βασιλειάδη δηλώνουμε ότι:

Με κανένα τρόπο και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες δεν εκχωρούμε και δεν εξουσιοδοτού-με σε κανέναν το δικαίωμα, και το εννοούμε αυτά, να διαχειρίζεται, να καταπατά και να χρησιμοποιεί τις ψήφους των συμπολιτών και συνδημοτών μας, οι οποίοι μας ψήφισαν την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μεγάλο μέρος της προεκλογικής εκστρατείας επικεντρώθηκε -πέρα από την προβολή του προγράμματός μας για τον Δήμο Καστοριάς- στη διαχείριση των πεπραγμένων της νυν δημοτικής αρχής του κ. Χατζησυμενωνίδη.
Αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε ισχύουν και σήμερα στο ακέραιο.

Επειδή πιστεύουμε ότι η κάθε ψήφος των συμπολιτών μας είναι ιερή καθώς και το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμά του στην προσωπική επιλογή, αντίληψη και ευθύνη, δηλώνουμε ότι διαφωνούμε κάθετα και ριζικά με την επιλογή του πρώην υποψηφίου κ. Βασιλειάδη, καθώς και μέρους των συνυποψηφίων μας να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Χατζησυμεωνίδη.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το δικαίωμα της επιλογής είναι:
Α. Δημοκρατικά κατοχυρωμένο
Β. Αδιαπραγμάτευτο
Γ. Ακηδεμόνευτο
Δ. Ιερή υποχρέωση του πολίτη.

Οι πολίτες είναι ελεύθεροι και έχουν υποχρέωση να επιλέγουν κατά βούληση. Το ελάχιστο που όφειλε να πράξει ο κ. Βασιλειάδης ήταν να ευχαριστήσει και να αφήσει τους ψηφοφόρους τους ψηφοδελτίου του να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Είναι ηθικό χρέος προς τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους να προστατέψει την προ- σωπική τους αξιοπρέπεια.

Με εκτίμηση
Οι υπογράφουσες, οι υπογράφοντες

Μαρία Μουρατίδου
Σουλτάνα Ζορπίδου
Ελεονώρα Κοντού
Δάφνη Νεδέλκου
Παύλος Κελεπούρης
Ελένη Γεωργίου
Θωμάς Παρίσης
Χαράλαμπος Ζυπίδης


και δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 5 Ιουνίου 2014, αρ. φύλλου 743.


Σχόλια στην ανάρτηση ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/9/14

    Μετά πώς εξελίχτηκε η "επανάσταση των 8" ;;;;
    Πού είναι αυτοί οι "ήρωες" τώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ