18.2.15

Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας»

Ύστερα από συνεχείς οχλήσεις αλλά και την έκδηλη ανησυχία μελών μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

1) Όντως έγιναν προτάσεις από μερίδα γουνοποιών αλλά και του Σ.Ε.Γ. :
α) Για την αυτοδιάλυση όλων των φορέων γούνας.
β) Για μεταφορά της Έκθεσης στην Αθήνα.

2) Οι προτάσεις αυτές απερρίφθησαν ομόφωνα από το Δ.Σ. του Σ.Γ.Κ. ως απαράδεκτες μιας και δεν συνάδουν με το καταστατικό και τη φιλοσοφία της Διοίκησης και των 350 Μελών του Σ.Γ.Κ.

3) Η 40η Δ.Ε.Γ.Κ. η οποία θα πραγματοποιηθεί από 6-9 Μαΐου προσδοκάται να είναι από τις πλέον πετυχημένες και από άποψη συμμετοχής εκθετών και από εμπορικής πλευράς. Ήδη έχουν καλυφθεί 5.000 τ.μ. και υπάρχει ενδιαφέρον για τη συνολική κάλυψη του χώρου από τους εκθέτες και παράλληλα εμπορικοί επισκέπτες επικοινωνούν με τα γραφεία μας για να ενημερωθούν.

4) Οποιαδήποτε διασπορά ψευδών ειδήσεων που προέρχονται από κέντρα που είναι ξένα από τη φιλοσοφία του Σ.Γ.Κ. δεν ευσταθούν και σίγουρα προέρχονται από μερίδα συναδέλφων που αντί να κοιτούν το μέλλον και το καλό του κλάδου και του τόπου μας προτιμούν και έχουν ως μόνο σκοπό να πλήξουν τη Διοίκηση και τα μέλη του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς.

5) To Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας έγινε για όλους τους γουνοποιούς Καστοριάς – Σιάτιστας και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει αυτή η Διοίκηση που το δημιούργησε να πέσει στα χέρια λίγων. Οποιαδήποτε μελλοντική χρήση του κτηρίου θα γίνει μέσα από μελέτη – βιωσιμότητας – σκοπιμότητας που θα πραγματοποιήσει ο Σ.Γ.Κ. πάντα σε συνεργασία με τα μέλη του και σε κάθε περίπτωση δεν θα αναστείλει τη διενέργεια των Διεθνών Εκθέσεων Γούνας που θα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Καστοριά στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας για πάντα. Μην αμφιβάλετε για αυτό. Αγαπάμε τον τόπο αυτό.

Εκ της Διοικήσεως


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 30 Οκτωβρίου 2014, αρ. φύλλου 762


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ