1.12.17

Επίσκεψη του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου



Αύριο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα επισκεφθεί την Καστοριά ο κ. Δημήτριος Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στις 18:00 ο κ. Παπαδημούλης θα συναντηθεί με  τους παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού, σε ξενοδοχείο της πόλης και θα ακολουθήσει ομιλία του με θέμα: «Ευρωπαϊκές εξελίξεις και οι προσκλήσεις της Ελλάδας στην μεταμνημονιακή εποχή». 
Στην συνέχεια στις 19:30, θα μεταβεί στο Άργος Ορεστικό όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Άργους Ορεστικού. Θα ακολουθήσει ομιλία του και συζήτηση στο δημαρχείο Άργους Ορεστικού, με το ίδιο θέμα («Ευρωπαϊκές εξελίξεις και οι προσκλήσεις της Ελλάδας στην μεταμνημονιακή εποχή»).


  • Ο Δημήτρης Παπαδημούλης γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα και κατάγεται από την Ήπειρο. Τελείωσε τη Βαρβάκειο και σπούδασε στο Ε.Μ.Π. Εργάστηκε ως πολιτικός μηχανικός και στέλεχος επιχειρήσεων (1980-2004).Εκλέχτηκε ευρωβουλευτής το 2004.Εκλέχτηκε βουλευτής του ΣυΡιζΑ το 2009 και το 2012.Στις 25 Μαΐου 2014 επανεκλέχθηκε ευρωβουλευτής. Είναι μέλος του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Ίσης Εκπροσώπησης ΑΚΕ-ΕΕ. Την 1η Ιουλίου 2014 εκλέχθηκε αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ