20.2.18

ΟΔΟΣ: 1+1 για την Bohème



για την παράσταση του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου στις 19:30

Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός 

για την "Μποέμ" του Τζιάκομο Πουτσίνι


Οι 15 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 30,00 ευρώ στην τιμή των 15,00 ευρώ (δηλαδή 7,5 € το άτομο

Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 924 / 22.2.2018) την ημέρα της αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:30, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ


Μια συναρπαστική νεανική διανομή πρωταγωνιστεί στην κλασσική σκηνοθεσία του Franco Zeffirelli στην Μποέμ, την πιο δημοφιλή όπερα στην ιστορία της MΕΤ. Η Sonya Yoncheva πρωταγωνιστεί ως Μιμί απέναντι από τον Michael Fabiano στον ρόλο του παθιασμένου συγγραφέα Ροντόλφο.

Η Susanna Phillips επαναλαμβάνει τον ρόλο της κοκέτας Μουζέτας και ο Lucas Meachem ερμηνεύει τον ρόλο του εραστή της, του ζωγράφου Μαρτσέλο. Συμμετέχουν ακόμα οι Alexey Lavrov και Matthew Rose στους ρόλους των φίλων του Ροντόλφο και του Μαρτσέλο Σονάρ και Κολίν, και ο Paul Plishka ως Μπενουά και Αλτσίντορο, σ’ αυτή την παράσταση που διευθύνει ο Marco Armiliato.



Η τελική σκηνή της δεύτερης πράξης (ΜΕΤ 2014)

Η Μποέμ αποτελεί ένα κλασικό αριστούργημα της λυρικής τέχνης το οποίο παρουσιάζει μέσα από πασίγνωστες μελωδίες τον ενθουσιασμό και την ανεμελιά της φοιτητικής ζωής, παράλληλα με τους νεανικούς έρωτες και την χαρά της ζωής, πριν όλα καταλήξουν στο κλασικό τραγικό τέλος της ιστορίας. Το μυστικό της τόσης επιτυχίας αυτής της όπερας βρίσκεται αποκλειστικά στην έμπνευση του Puccini, η οποία βασίστηκε στην νοσταλγία της νιότης του. Θρυλική θεωρείται η παραγωγή που θα παρακολουθήσει και πάλι το καστοριανό κοινό, από τον Franco Zeffirelli για τη Μetropolitan Opera, που έκανε πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου 1981.


Μιμί: Sonya Yoncheva 
Μουζέτα: Susanna Phillips 
Ροντόλφο: Michael Fabiano 
Μαρτσέλο: Lucas Meachem 
Σονάρ: Alexey Lavrov 
Κολίν: Matthew Rose 
Μπενουά / Αλτσίντορο: Paul Plishka

Διεύθυνση ορχήστρας: Marco Armiliato 
Σκηνοθεσία: Franco Zeffirelli 
Σκηνικά: Franco Zeffirelli 
Κοστούμια: Peter J. Hall 

  • ΤΕΙ Καστοριάς Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:30. Προβολή με ελληνικούς υπότιτλους. Η διάρκεια της παράστασης είναι 2 ώρες και 55 λεπτά με δύο διαλείμματα των 33 και 26 λεπτών αντίστοιχα. Περισσότερα "εδώ"

Τιμές εισιτηρίων: 15,00 € (10,00 € μαθητικά, φοιτητικά, άνεργοι, ΑΜΕΑ). Με το κουπόνι της ΟΔΟΥ 1+1 ) η τιμή είναι 15,00 € για δύο άτομα (δηλαδή 7,50 € το άτομο). Η προσφορά είναι για 15 εισιτήρια (30 άτομα).
Μετά από απαίτηση του προέδρου της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Ορεστειάς» κ. Λαζάρου Ζήση, δεν δημιουργείται δεύτερος εκπτωτικός κατάλογος των 10,00 € -όπως συνηθιζόταν από το 2013, για την διευκόλυνση οικονομικά ασθενέστερων ατόμων που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν την όπερα.  Στο εξής θα ισχύει μόνο η προσφορά με το κουπόνι της ΟΔΟΥ 1+1.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ