19.3.18

Προκήρυξη θέσεων ιατρών για τα Νοσοκομεία, Κοζάνης: 14, Φλώρινας: 11 , Γρεβενών: 7 και Καστοριάς: 6



Υπογράφηκε από τον υπουργό Υγείας Α.Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό Π.Πολάκη, η έγκριση για την προκήρυξη από τα νοσοκομεία, συνολικά 768 θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ.

Οι θέσεις αυτές κατανέμονται ως εξής:
-528 στα τμήματα επειγόντων περιστατικών. Πρόκειται για νέες θέσεις που δημιουργήθηκαν με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων.
-105 για την κάλυψη αναγκών σε ιατρικό προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας
-74 προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που θα προκύψουν από τη μετάθεση γιατρών που έχουν συμπληρώσει 5 χρόνια σε άγονες περιοχές
-61 επαναπροκηρύξεις για θέσεις που είχαν αποβεί άγονες.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr ξεκινά στις 10 Απριλίου στις 12:00 και λήγει στις 27 Απριλίου στις 23:59.

Ειδικότερα προβλέπονται: για τα Νοσοκομεία Κοζάνης 14 θέσεις, για το Νοσοκομείο Φλώρινας 11 θέσεις, για το Νοσοκομείο Γρεβενών 7 θέσεις και για το Νοσοκομείο Καστοριάς 6 θέσεις οι εξής:

-Παθολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.) ένας επιμελητής β’.

-Καρδιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.) ένας επιμελητής β’.

-Γενικής ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.) ένας επιμελητής β’.

-Ακτινοδιαγνωστικής ένας επιμελητής β’.

-Αναισθησιολογίας ή παθολογίας ή καρδιολογίας ή χειρουργικής ή πνευμονολογίας ή φυματιολογίας ή ορθοπαιδικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή γενικής ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.) ένας επιμελητής β’.

-Χειρουργικής ένας επιμελητής β’.

Για τις άλλες θέσεις των Νοσοκομείων "εδώ"

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/3/18

    ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/3/18

    Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση!!! Τα τοπικά [........], στην είδηση της προκήρυξης των θέσεων για τα Νοσοκομεία, αναφέρουν μόνο τις θέσεις του Νοσοκομείου Καστοριάς!!!! Και μάλιστα, σε κομμένη φωτογραφία (!!!), έτσι ώστε να διακρίνονται, μόνο, τα στοιχεία για το Νοσοκομείο Καστοριάς, και όχι για τους υπόλοιπους Νομούς!!! Κάποια μάλιστα, όπως τα [........] προσθέτουν και τη φωτογραφία της κας Τελιγιορίδου!!! [........]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/18

    Γιατί σας κάνει εντύπωση που είναι τελευταία η Καστοριά σε όλα; Τι είπατε κυρία μου; Μα δεν κάνουν κάτι οι τοπικές βουλευτίνες; Πώς δεν κάνουν,μετέχουν στις σουβλακοφαγίες των αφασικών διπόδων που οργάνωνουν τα τοπικά πανηγύρια. Μα μην γίνεσθαι αδιάκριτη,πόσα παίρνουν όταν μαγαζιά κλείνουν και άεργοι πεινάνε. Εε,κάτιτις το βγάνουν κυρία μου,κάτι επιτροπές στο κυνοβούλιο,κάτι εκτός έδρας,κάτι επιδοτήσεις και ατέλειες,δόξα τον γιαχβέ το μεροκάματο βγαίνει. Τι είπατε,δεν έχουν τα σχολεία πετρέλαιο για θέρμανση; Σιγά τώρα,η Μαριώ έχει την λύση με τις χορηγίες καυσόξυλων. Η άλλη είναι για άλλα. Πώς και οι τοπικοί φορείς τι κάνουν; Εε,τι κάνουν κι αυτοί τώρα,ο Αδαμόπουλος κάνει ιατρείο κι όποτε μπορεί κοιτάει και κανένα εισερχόμενο,ο Καρυπίδης τα σπρώχνει για την Σουρβία,ο Δήμος κάνει γεύματα αγάπης και δίνει δέματα ωσάν σύλλογος κυριακάτικων ευσεβιστών ( όχι κυρία μου,τα σκουπίδια παραμένουν και οι λακκούβες ) και ο μήνας γενικά έχει εννιά στο βασίλειο της φαιδράς πορτοκαλέας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που θέλουν ικανό αριθμό Καστοριανών να ξεσηκώνεται και να απαιτεί δυναμικά έξωθεν των τοπικών δημόσιων κτηρίων την αντιμετώπιση των προβλημάτων κρίνεται μή βάσιμος μιάς και τα βοοειδή όταν μασούν τον σανό τους δεν αντιδρούν......

    Έρρωσθε

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ