13.3.18

Εθιμοτυπικές επισκέψεις στην Π.Ε. Καστοριάς



-Τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο επισκέφθηκε ο νέος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας, συνοδευόμενος από τον αστυνομικό διευθυντή Καστοριάς Θωμά Νέστορα.
Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Μαντζούκα για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων του ευχήθηκε ευδόκιμη θητεία και καλή δύναμη. Εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του στο έργο της αστυνομίας, που έγκειται στη διατήρηση της ευνομίας και της ασφάλειας των πολιτών. Παράλληλα τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η αγαστή και καρποφόρος συνεργασία της αστυνομίας και της αντιπεριφέρειας, κάτι που με πεποίθηση εκφράστηκε ότι θα συνεχισθεί και στο μέλλον.

-Εθιμοτυπική επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, πραγματοποίησε ο γενικός πρόξενος της Γαλλίας στην Θεσσαλονίκη και πρόεδρος του Γαλλικού Ινστιτούτου Philippe Ray. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας-Καστοριάς Γιώργος Λάππας και η υπεύθυνη επικοινωνίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης Κατερίνα Σπυροπούλου. Ο αντιπεριφερειάρχης αφού καλωσόρισε τον γενικό πρόξενο, συζήτησε μαζί του διάφορα θέματα που α-φορούν την περιοχή, σχετικά με τον τουρισμό, τον πρωτογενή τομέα και την γούνα, καθώς και δυνατότητες ανάπτυξης αυτών. Το γεγονός αυτό ενισχύεται λόγω της συνεργασίας της περιφέρειας, του γαλλικού προξενείου και του γαλλικού ινστιτούτου Θεσσαλονίκης με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

-Τον αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε επίσης και το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τους συνοριοφύλακες όλα τα θέματα που τους αφορούν, τονίζοντας πως το έργο που επιτελούν και η συμβολή τους στην ασφαλή φύλαξη των συνόρων της περιοχής είναι καθοριστικής σημασίας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο αίσθημα ασφαλείας που καλλιεργείται στους κατοίκους του νομού Καστοριάς. O κ. Αδαμόπουλος συνεχάρη το νέο διοικητικό συμβούλιο και τους διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα τους και θα είναι στη διάθεσή τους σε ό,τι χρειαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ