12.3.18

Συνάντηση υφυπουργού Αθλητισμού και περιφερειάρχη Δ.Μακεδονίας



[«Πάγιο αίτημα»;] 

Τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ.Βασιλειάδη επισκέφθηκε, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ.Καρυπίδης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο υφυπουργός εξέφρασε την βούλησή του να συνεργαστεί με την περιφέρεια για τα θέματα της αρμοδιότητάς του και να συνδράμει για να γίνει πραγματικότητα το κλειστό γυμναστήριο της Καστοριάς.

«Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία όπως πάντα με τον περιφερειάρχη, θέσαμε όλα τα θέματα της περιφέρειας και σχεδιάσαμε τις δράσεις που θα υλοποιήσουμε από κοινού» τόνισε ο κ. Βασιλειάδης μετά τη συνάντηση.

«Είναι έντονο και διαρκές το ενδιαφέρον του κ. Βασιλειάδη για την περιοχή μας. Του θέσαμε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, πρωτίστως για τα χιονοδρομικά κέντρα και την προσέλκυση επισκεπτών σε αυτά, αλλά και σε όλους τους ορεινούς όγκους, όπου επεξεργαζόμαστε ένα κοινό σχέδιο για την αξιοποίησή τους» δήλωσε από την πλευρά του ο Θ. Καρυπίδης και υπογράμμισε ότι η συζήτηση εστιάστηκε στο «πάγιο αίτημα» (*) -όπως το χαρακτήρισε- «των Καστοριανών για ένα κλειστό γυμναστήριο». 

«Συμφωνήσαμε με τον κ. υφυπουργό να συνεργαστούμε περιφέρεια και υπουργείο, να υλοποιήσουμε αυτό το αίτημα και να παραδώσουμε ένα αθλητικό κτήριο που να αρμόζει στην νέα γενιά και στον αθλητισμό της περιοχής» κατέληξε ο κ. Καρυπίδης.

(*) Σύμφωνα με την άποψη της ΟΔΟΥ, «πάγιο αίτημα των Καστοριανών»,  τουλάχιστον στον τομέα του αθλητισμού, δεν είναι ένα δεύτερο κλειστό γυμναστήριο, αλλά ένα κλειστό κολυμβητήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ