31.3.18

Συλλήψεις

-Στις 19 Μαρτίου το βράδυ στην Καστοριά, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνέλαβαν δύο υπηκόους Αλβανίας έναν 38χρονο άνδρα και μια 29χρονη γυναίκα, για το αδίκημα της κλοπής.
Συγκεκριμένα οι αλλοδαποί αφαίρεσαν από κοινού με τη μέθοδο της απασχόλησης, από οικία 78χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης, το χρηματικό ποσό των 730 ευρώ. Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθησαν στην Καστοριά, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο και αποδόθηκε στον κάτοχό του.

-Στις  14 Μαρτίου τρείς ημεδαποί, 19, 30 και 38 χρονών, για δύο κλοπές (η μια τετελεσμένη και η άλλη σε απόπειρα) σε οικίες περιοχής Καστοριάς και για το αδίκημα της απείθειας, κατά περίπτωση. Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι από κοινού αφαίρεσαν από οικία 74χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, ένα ρολόι. Στη συνέχεια επιχείρησαν να εισέλθουν και σε οικία 69χρονου ημεδαπού, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι και ακολούθως διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο και συνεπιβάτες τον 19χρονο και τον 38χρονο. Από αναζητήσεις των αστυνομικών το όχημα εντοπίστηκε και σε επικείμενο έλεγχο ο οδηγός του, δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση το όχημα ακινητοποιήθηκε, όπου και συνελήφθησαν ο οδηγός και οι συνεπιβάτες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

-Στις 18 Μαρτίου τις βραδινές ώρες στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας Κρυσταλλοπηγής, περιοχής Καστοριάς και στην Κρυσταλλοπηγή, συνελήφθησαν δύο άτομα ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 62χρονος ημεδαπός, για μεταφορά έξι μη νόμιμων μεταναστών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

-Ενώ την π. Παρασκευή (16-03-2018) το βράδυ και το Σάββατο (17-03-2018) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνέλαβαν δύο άτομα έναν 55χρονο ημεδαπό και έναν 47χρονο υπήκοο Αλβανίας για μεταφορά άλλων τεσσάρων μη νόμιμων μεταναστών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ