10.4.18

ΟΔΟΣ 1+1 για την Luisa Miller



για την παράσταση του Σαββάτου 14 Απριλίου στις 19:30

Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός 

για  την " Λουΐζα Μίλλερ " του Τζουζέπε Βέρντι


Οι 15 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 30,00 ευρώ στην τιμή των 15,00 ευρώ (δηλαδή 7,5 € το άτομο)

Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 930 / 5.4.2018) την ημέρα της αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 στις 19:30, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.
Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ

Όπερα σε τρεις πράξεις σε ιταλικό λιμπρέτο του Σαλβαντόρε Καμαράνο, βασισμένο στο θεατρικό έργο «Ραδιουργία και έρως» («Kabale und Liebe») του Φρίντριχ Σίλερ.

Πρόκειται για την τραγωδία του Verdi για μια νεαρή γυναίκα που θυσιάζει την ευτυχία της για να σώσει την ζωή του πατέρα της.

Πρωταγωνιστεί η Sonya Yoncheva ως η χωριατοπούλα Λουΐζα απέναντι στον Piotr Beczala ως Ροντόλφο. 

Η αξιοζήλευτη διανομή περιλαμβάνει τον φημισμένο Plácido Domingo στον ρόλο του Μίλλερ, πατέρα της Λουΐζα, με την Olesya Petrova ως Φεντερίκα και τον Alexander Vinogradov στο ντεμπούτο του στην Met και τον Dmitry Belosselskiy, αντίστοιχα ως Βάλτερ και Βουρμ, τους ανελέητους ανθρώπους που έχουν βαλθεί να χωρίσουν την Λουΐζα και τον Ροντόλφο. 





Στο διάλειμμα της προηγούμενης αναμετάδοσης (Così fan tutte), ο νέος μουσικός διευθυντής της Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, Yannick Nézet-Séguin, έδωσε συνέντευξη στον γενικό διευθυντής της ΜΕΤ, Peter Gelb.

Υπενθυμίζεται ότι το καστοριανό κοινό γνώρισε τον Γιανίκ Νεζέτ Σεγκέν (Yannick Nézet-Séguin) με τις αναμεταδόσεις από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης. Στις 1 Ιουνίου 2013 διήυθυνε την (1η) Κάρμεν, στις 8 Φεβρουαρίου 2014 την Ρουσάλκα, και στις 17 Οκτωβρίου 2015 τον Οθέλλο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ