27.4.18

ΟΔΟΣ 1+1 για την Σταχτοπούτα



για την παράσταση του Σαββάτου 28 Απριλίου στις 19:55

Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός 

για  την " Σταχτοπούτα" του Ζυλ Μασνέ 


Οι 15 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 30,00 ευρώ στην τιμή των 15,00 ευρώ (δηλαδή 7,5 € το άτομο)

Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 933 / 26.4.2018) την ημέρα της αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 28 Απριλίου  2018 στις 19:55, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.
Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ

Η μαγευτική όπερα του Ζυλ Μασνέ (Jules Massenet 1842-1912) «Σταχτοπούτα» (Cendrillon), υπό την διεύθυνση του Bertrand de Billy και σκηνοθεσία Laurent Pelly, θα είναι η δέκατη και τελευταία απ' ευθείας μετάδοση από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης στο ΤΕΙ Καστοριάς, της σαιζόν 2017-18

Η Joyce DiDonato προσθέτει ένα ακόμα ρόλο στο ρεπερτόριό της στην Met, στον ομώνυμο ρόλο, τον οποίο ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία στο Grand Teatre del Liceu, στην Santa Fe Opera και στην Royal Opera – Covent Garden.

Η διανομή επίσης περιλαμβάνει την Alice Coote ως τον γοητευτικό πρίγκιπα, την  Stephanie Blythe ως την κακιά μητριά Μαντάμ ντε λ’ Αλτιέρ, την Kathleen Kim ως Νεράϊδα και τον Laurent Naouri ως Παντόλφ.

Η «Σταχτοπούτα» είναι  συμπαραγωγή με την Royal Opera House – Covent Garden του Λονδίνου, το Gran Teatre del Liceu της Βαρκελώνης, το Théâtre Royal de La Monnaie των Βρυξελλών και την Opéra de Lille της Λίλλης Γαλλίας.






Σάββατο 28 Απριλίου 2018 | ΤΕΙ Καστοριάς | 19:55
  • Jules Massenet: Cendrillon
  • Σταχτοπούτα
[Πρεμιέρα ΜΕΤ] Διεύθυνση: Bertrand de Billy. Σκηνοθεσία: Laurent Pelly. Με τους: Joyce DiDonato (Σταχτοπούτα), Alice Coote (Πρίγκιπας), Stephanie Blythe (Μαντάμ ντε λ' Αλτιέρ), Kathleen Kim (Νεράϊδα), Laurent Naouri (Παντόλφ). Σκηνικά: Barbara de Limburg. Κοστούμια: Laurent Pelly. Φωτισμοί: Duane Schuler. 

Διάρκεια: 2 ώρες και 47 λεπτά (συμπεριλαμβανομένου ενός διαλείμματος 30 λεπτών).


2 σχόλια:

  1. Evangelia Mihou [facebook]27/4/18

    Φέτος είδαμε εξαιρετικές παραστάσεις από την ΜΕΤ! Ελπίζουμε η τελευταία να κλείσει επάξια την σαιζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεροπη σωτηροπουλου28/4/18

    Ελπιζουμε να συνεχιστουν...και για την νεα σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ