1.4.18

Σεμινάριο με θέμα «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες»

Το Επιμελητήριο Καστοριάς σε συνεργασία με τον Οργανισμό Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου) διοργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια διάρκειας 8 ωρών με θέμα «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες».

Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι να ενημερωθούν διεξοδικά οι ενδιαφερόμενοι εξαγωγείς και εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις για όλο το πλέγμα που καθορίζει μια επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια.

Τα σεμινάρια είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να δίδουν απαντήσεις σε ερωτήματα εν δυνάμει εξαγωγέων και καλύπτουν θέματα όπως:
-Δημιουργία-κατοχύρωση εμπορικών σημάτων.
-Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος (από πλευράς της marketing διάστασής του) δηλ. design, συσκευασία (περιέκτης, ετικέτα), πιστοποιήσεις.
-Σήμανση προϊόντων-barcode.
-Δημιουργία επικοινωνιακών εργαλείων.
-Μεθοδολογία εξεύρεσης πελατών στις αγορές – στόχους κ.ά.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών και θα οργανωθεί σε δύο απογεύματα των 4 ωρών. Πληροφορίες αιτήσεις συμμετοχή στο e-mail: togaridou.konstantina@kastcham.gr ή στο φαξ: 2467022442.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν για τα μέλη του Επιμελητηρίου, όμως θα θα πρέπει να έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους προς αυτό. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη είναι 50,00 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ