12.6.18

Κάλυψη των «λευκών περιοχών» με τηλεοπτικό σήμα

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται ο κατάλογος των περιοχών – οικισμών της δράσης του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (ΥΨΗΠΤΕ) για την κάλυψη των «λευκών περιοχών» με τηλεοπτικό σήμα.

Η εν λόγω δράση έχει ιδιαίτερη σπουδαιότητα καθώς αφορά περίπου μισό εκατομμύριο πολίτες που αποκλείστηκαν από το τηλεοπτικό σήμα κατά τη μετάβαση στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.

Οι κάτοικοι των περιοχών θα αποκτήσουν δωρεάν δορυφορική κεραία για να μπορούν να παρακολουθούν όλα τα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια καθώς και τα τοπικά κανάλια που είναι στα προγράμματα των συνδρομητικών καναλιών

Στη σχετική λίστα με τις περιοχές που θα αποκτήσουν τηλεοπτικό σήμα στους δήμους Καστοριάς, Ορεστίδος και Νεστορίου περιλαμβάνονται τα εξής δημοτικά διαμερίσματα:

Λεύκη, Ομορφοκκλησιά, Βασιλειάδα, Αγία Παρασκευή, Βυσσινέα, Οξυά, Ιεροπηγή, Νέος Οικισμός, Μακροχώριον, Μελάς, Άγιος Αντώνιος, Άνω Μελάς, Χάλαρα, Μαυρόκαμπος, Κρανιώνας, Γάβρος, Πτεριά, Κάτω Πτεριά, Διαλεκτόν και Λάγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ