2.7.18

Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Panelele 2018- Hope for autism party


Το ΔΣ της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά την συντονίστρια του προγράμματος "Γίνε Φίλος, 2017-2018", κα Ξένια Μπαλλή, και όλους όσους βοήθησαν για τη διοργάνωση της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης Panelele 2018- Hope for autism party, που για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς στον Προφήτη Ηλία, την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς, τους εθελοντές και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση.

* * *

1st Black Mountain Festival

⚫ Το ΔΣ της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές του 1st Black Mountain Festival για την πρόσκληση να συμμετέχουμε σε αυτή τη ξεχωριστή εκδήλωση με πολλαπλές δράσεις και να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε μικρούς και μεγάλους για τις δράσεις της Εταιρείας μας αντίστοιχα.
Ευχόμαστε να συνεχίσετε να είστε τόσο δημιουργικοί και να έχετε διάθεση για ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις και εμείς με τη σειρά μας θα είμαστε δίπλα σας.

Με εκτίμηση
Αριστούλα Ζάγκα 
Πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων 
με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ