4.8.18

Άλλα έξι [αγνώστου περιεχομένου] δοχεία εντοπίστηκαν σε περιοχή της Τ.Κ. Βράχου

Επισκέπτες της Τ.Κ. Βράχου ενημέρωσαν σήμερα, αργά το απόγευμα, τον δήμο Άργους Ορεστικού για την ύπαρξη στον χώρο του φράγματος έξι μπλε, πλαστικών δοχείων, χωρητικότητας περίπου 40 λίτρων το καθένα, αγνώστου περιεχομένου. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αντιδήμαρχοι του δήμου, οι οποίοι και ειδοποίησαν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Παρουσία των αστυνομικών, τα δοχεία μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο του δήμου σε ασφαλές σημείο και φυλάσσονται σε αυτό, έως ότου οι αρμόδιες υπηρεσίες επιληφθούν του θέματος και ελέγξουν το περιεχόμενό τους.

Μετά και το περιστατικό αυτό, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου έδωσε ρητή εντολή στους προέδρους όλων των τοπικών κοινοτήτων του δήμου να πραγματοποιήσουν ελέγχους-αυτοψίες στα ρέματα της περιοχής τους για πιθανή ρήψη αντίστοιχων δοχείων.

Δελτίο τύπου του δήμου Άργους Ορεστικού.


Φωτογραφία από το Κωσταράζι. 


Σχετικά:

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος4/8/18

  Χαβούζα καταντήσαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Elly Papandreou [facebook]6/8/18

  Πολύ αργούν τα αποτελέσματα των αναλύσεων. Σιγή ιχθύος.
  Γιατί δεν ήρθαν εδώ κανα κοπάδι εμπειρογνώμονες από τα σοβαρά πανεπιστήμια της χώρας να τους φιλοξενήσουμε και να μας ενημερώσουν και να λύσουν τις απορίες μας.
  Aπό πότε το κάνανε;
  Πού το κάνανε και σε ποια έκταση;
  Ποιος το έκανε και γιατί;
  Σκόρπια βαρέλια (βυρσοδεψείων;) στο νομό, κι εμείς ακόμη συνεχίζουμε να πίνουμε νερό, να κολυμπούμε στη λίμνη του βράχου και να φυτοζωούμε στην γραφική και τοξική μας Καστοριά.
  Δεν μας έφτανε η κρίση. Ούτε 8000 δεν μείναμε.
  Όταν πήγαινα δημοτικό θα ‘μασταν 35000.
  Μας κοροϊδεύουν κι εμείς ύπνο ελαφρύ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ