27.1.19

Δήλωση της κ. Μαρίας Αντωνίου για την άφιξη προσφύγων

«Την ώρα που όλοι οι οικονομικοί και κοινωνικοί δείκτες στην περιοχή μας, σημειώνουν αρνητικά ρεκόρ, την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ψηφίσει μία επαίσχυντη για τη χώρα και το λαό συμφωνία για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
»Την ώρα που οι ανέξοδες προεκλογικές υποσχέσεις και ψευτοπαροχές δίνονται καθημερινά από μία κυβέρνηση που φυλλορροεί, την ώρα που διαβάζοντας τις απατηλές δηλώσεις και ψεύτικες διαβεβαιώσεις ότι "δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός και καμία πρόβλεψη για μεταφορά προσφύγων στην Καστοριά", την ίδια ώρα έρχονται να δουν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες ότι καταφθάνουν, άγνωστος αριθμός, «πρόσφυγες» και οι συνοδοί τους σε ορεινή και παραμεθόρια μάλιστα περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
»Για μία ακόμη φορά εμπαίζεται η τοπική αυτοδιοίκηση και η τοπική κοινωνία, ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι και πάλι θα μας χαρακτηρίσουν, μέσα στον πανικό τους, για "ρατσισμό" και "ξενοφοβία".
»Εκτός κι αν το κάνουν για να φέρουν την πολυπόθητη ανάπτυξη σε μία περιοχή που την κατάντησαν περιοχή "φάντασμα"».




Σχετικά:





6 σχόλια:

  1. Τάνια Κορμά [fb]27/1/19

    Έτσι μπράβο, συνεχίστε να υποδαυλίζετε τα μίση και τα πάθη για τα ψηφαλάκια σας. Τι να πω, περίμενα μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σύνεση από δημόσια πρόσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρήμος Αργύριος [fb]27/1/19

    Αν θέλει η ίδια να προσφέρει πραγματικά στον τόπο ας ξεκινήσει με την παραίτησή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσοστομος Δελλας [fb]27/1/19

    Στάζει Φαρμάκια χωρίς αιδώ για τους ψήφους, ντροπή της, αδιαφορεί για την πραγματική κατάσταση στην κοινωνία έτσι είναι αυτή η ιδεολογική συγκρότηση που θέλει κοινωνία ξενοφοβική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/1/19

    Οξεία ΣΥΡΙΖ-οτρολίαση σε κατα μετωπον επίθεση!

    α υ τ ο χ θ ω ν

    ΥΓ.
    ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ στα σύνορα μεταξύ Βόρειας και Νότιας Μακεδονίας...
    https://www.koutipandoras.gr/article/aytoi-poy-de-gyrisan-oi-slabomakedones-politikoi-prosfyges-toy-emfylioy?fbclid=IwAR3Wpva45IbhV-tYWwrfYBqVqTYwRKLmM3zGeMgbc_AP39F4b5MUMt-QaLg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/1/19

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/1/19

    Απλά πράγματα για τους προλαλήσαντες πλήν του κυρίου αυτόχθονα, αφού είστε όλοι τόσο ευαίσθητοι για τους λαθρομετανάστες η λύση είναι απλή. Πάρτε τους εσείς στα σπίτια σας. Ποτίστε τους, ταΐστε τους, κοιμίστε τους και χαρτζηλικώστε τους. Επίσης μιας και μάλλον ανήκετε στην προοδευτικιά συνομοταξία και πιστεύετε στην λαϊκή βούληση και στην δημοκρατία, δεν θα έπρεπε τότε με ένα δημοψήφισμα να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός εάν θέλει παράνομους ξένους στην πατρίδα του;
    Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι βάση της συνθήκης της Γενεύης η οποία έχει υπογράψει και η πατρίδα μας, το άτομο που εγκαταλείπει τον τόπο του λόγω πολέμου, φυσικών καταστροφών, ή κινδυνεύει η ύπαρξη του/της βάση φυλής, θρησκείας, ή σεξουαλικού προσδιορισμού, θεωρείται πρόσφυγας με πιθανή παραχώρηση ασύλου στην πρώτη χώρα άφιξης μετά την δική του.
    Ο Αφγανιστάν, ή ο μπαγκλαντεσιανός, συνεπώς που περνάει σουβλά δυό και τρείς χώρες, όταν έρχεται στην Ελλάδα είναι παράνομος και θεωρείται όπως και είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.
    Αυτά για τους πονηρούς, αφελείς, ανθέλληνες και αγαπησιάρηδες. ...

    Έρρωσθε οι αυτό χθες και ου οι επήλυδες

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ