17.2.20

Νέα Δημοκρατία και Νεορατσισμός



[...] Όταν κάποιος σαν τον πρόεδρο της ΝοΔΕ απαντά σε ερωτήσεις για τις αυθεντικές απόψεις της Ν.Δ. που κυβερνά σήμερα τον τόπο, θα έπρεπε να είναι διπλά προσεκτικός. Και όχι μόνο να μη απηχεί διφορούμενες —σε ζητήματα ρατσισμού και διακρίσεων— απόψεις, αλλά και να φροντίζει να βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά, στην προσπάθεια άμβλυνσης των ανησυχιών και των προκαταλήψεων που μαστίζουν την ελληνική κοινωνία σήμερα. Όμως ο κ. Αδάμ δεν τήρησε καμμιά υποχρέωση νηφαλιότητας και προσοχής. Με αποτέλεσμα να προκαλέσει ανατριχίλα σε όσους τον άκουσαν ή τις έμαθαν και να εκθέσει σοβαρά το κόμμα του.

Νέα Δημοκρατία και Νεορατσισμός 

ΟΔΟΣ 6.2.2020 | 1020



3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/2/20

    Άλλωστε ο Πρόεδρος Μητσοτάκης πλέον έχει στο κόμμα πρώην ΚΝΕ για συμβούλους όπως Θεοδωρικακο και Βλασταρη... Η ΝΔεν είναι πλέον Δεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/2/20

      Ποτέ μα ποτέ το κόμμα της ΝΔ δεν έχει δηλώσει δεξιά πολιτική καταβολή. ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει η παραμικρή νύξη ή εγγράφως. Άλλωστε το κόμμα της ΝΔ ήταν δημιούργημα του […] Καραμανλή με νεφελώδες ιδεολογικό προορισμό.
      Τα στελέχη της ΝΔ τελούν υπό ιδεολογική σύγχυση και είναι η ΝΔ ένα κακέκτυπο της αριστεράς....

      Έρρωσθε οι ιδεολόγοι

      Δημήτριος Αγιασοφίτης

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/2/20

    Σωστα, απλά πολλοί ψηφοφόροι εξαπατηθηκαν και συνεχίζουν να εξαπατουνται ακούγοντας τον υμνο: "Σε περιμένω να ρθεις και πάλι, μαζί να φτιαξουμε μια Ελλάδα Μεγάλη, Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Θρησκεία, Ζήτω η Νέα Δημοκρατία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ