6.6.20

ΟΔΟΣ: Επίσημες ανακοινώσεις 2019



ΕΚΤΟΣ από την αξίωση της αρμόδιας αντιδημαρχίας Πολιτισμού με γραπτή επίσημη ανακοίνωσή της να απομακρύνουν οι μόνιμοι κάτοικοι των οδών Μητροπόλεως αλλά και Βαλαλά τα αυτοκίνητά τους.

ΓΙΑ ΝΑ μην χαλάσει η μόστρα της πομπής του δρώμενου της απελευθέρωσης.

ΚΑΤΙ που την επόμενη ημέρα επιβλήθηκε στην ουσία ενοχλώντας τους περιοίκους, χωρίς να ζητήσουν έστω την κατανόηση των δημοτών για την ταλαιπωρία.

ΕΚΤΟΣ από την πρωτοφανή πρόσκληση του αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Καστοριάς προς σημαιοστολισμό  για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης την 11η Νοεμβρίου μόνο στους κατοίκους των οδών Μητροπόλεως και Μανωλάκη!

ΣΑΝ η επέτειος της απελευθέρωσης της Καστοριάς να αφορά μόνο τις δύο οδούς και όχι ολόκληρη την πόλη, τον δήμο  και όλους τους πολίτες.

(ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ δεν ενδιέφεραν προφανώς την σκηνοθεσία του κ. αντιδημάρχου, καθ’ ότι ουσία δεν υπάρχει).

ΕΝΤΥΠΩΣΗ προκάλεσε και η υπόλοιπη ανακοίνωση για το περιεχόμενό της.

ΑΝΤΙ να γνωστοποιείται ότι η «εκδήλωση» θα ξεκινούσε από την συμβολή των οδών Μητροπόλεως – Βασιλέως Κωνσταντίνου  στο τέως παλιό  δημαρχείο έστω, ή στο ύψος του Επιμελητηρίου, ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα ξεκινήσει από συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο.

ΓΙΑ επίσημη ανακοίνωση, πιο επαρχία γίνεται;


Φωτογραφία: Καθήμενος Ζουάβος, (Άρλ 23 Ιουνίου 1888), του Βίνσεντ βαν Γκογκ (1853-1890), Μουσείο Βαν Γκογκ, Άμστερνταμ Ολλανδίας.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 14 Νοεμβρίου 2019, αρ. φύλλου 1009.


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ