2.7.20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ODOS: newspaper of Kastoria
ΟΔΟΣ 2.7.2020 | 1037


Το «αφήγημα»


Τα νέα, καθόλα δυσάρεστα φυσικά, πάγωσαν τους πάντες. Η αμηχανία είναι λίγη έκφραση για να αποδώσει το κρύο ντους. Ανάλογες και οι εντυπώσεις στην κοινή γνώμη της περιοχής. Τα άσχημα νέα διέλυσαν τους νέους μύθους, όπως και τις φαντασιώσεις που καλλιεργήθηκαν με ιδιαίτερη ένταση, μετά την λήξη των έκτακτων μέτρων που είχαν ληφθεί για την Καστοριά. Το «αφήγημα» δεν κράτησε αρκετά.

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Τι μπορεί να είναι εκείνο που θα σκεφτεί να απαντήσει ο δήμαρχος κ. Κορεντσίδης σε πιθανή συζήτηση με τους πρώην «συντρόφους» γουνοποιούς, στην περίπτωση που του θέσουν το απλό αλλά καίριο ερώτημα «για ποιον λόγο δεν επισκέφτηκε ο υπουργός κ. Βορίδης την Καστοριά μαζί με την κ. Αντωνίου;».

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Αποχαιρετισμός
Απ’ τον Ιανουάριο του 1982, για 37 και κάτι χρόνια -δόξα τω Θεώ, που μου χάρισε όλον αυτόν τον χρόνο και υγεία- προσπαθούσα αδιάκοπα...

Το Σκάκι
“Εκκλησία - ζοντες στη (ν)τενεκεδούπολη”
Την προηγούμενη μέρα είχε ανακοινωθεί το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού μετά από 72 μέρες στην Καστοριά, και την ίδια μέρα άλλα τέσσερα κρούσματα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την πραγματοποίηση της λειτουργίας. 

ΟΔΟΣ:
«Συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή Αγγελή που υπέβαλε 
τη μελέτη και ενέταξε στο πρόγραμμα το έργο»
Και τι βλάσφημο έγραψε ο σχολιαστής; Μα αυτό που λογικά θα έπρεπε να προβάλλει ο ίδιος ο Δήμος Καστοριάς. Ότι τελικά δηλαδή τα έργα οδοποιίας 240.000 €, στην πραγματικότητα είναι πίστωση που εξασφαλίσθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή κ. Α. Αγγελή και όχι από την νυν.

Λόγος & Αντίλογος
Αναγνώστης
"Εμπνέει ο... νέος δήμαρχος Καστοριάς"
Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας δοθείσης και της ενεστώσης αφορμής, να συγχαρώ τους άοκνους και ανυποχώρητους ενημερωτάς μας. Διότι χάρη στο ρεπορτάζ αποκαλύφθηκε ο εμπνευστής.

Λόγος & Αντίλογος
Σ. Ευθυμιάδου-Παπασταύρου
Αγαπητοί υπουργοί της Παιδείας, που μακάρι να ήσασταν υπουργοί της Εκπαίδευσης έστω, διαβάζω τον αριθμό 25 ανά τάξη και τρελαίνομαι! 

-Αναδημοσίευση εις μνήμην Ανασστασίου Πηχιών

-Τα ΜΜΕ προβάλλουν και στοχοποιούν λοιπόν;

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 2.7.2020 | 1037

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ