24.11.20

Διακοπή υδροδότησης στο Άργος Ορεστικό

Στο πλαίσιο του έργου «Εσωτερικό υδραγωγείο πόλης Άργους Ορεστικού», η τεχνική υπηρεσία του δήμου Άργους Ορεστικού ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί πολύωρη διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Άργους Ορεστικού, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020.
Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1.880.000 ευρώ, χάρη στο οποίο θα επιτευχθεί η επέκταση και η αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης της πόλης. Περιλαμβάνει πληθώρα τεχνικών έργων και παρεμβάσεων περιμετρικά του αστικού ιστού και ιδιαίτερα στην υψηλή ζώνη, ώστε να αντιμετωπιστούν οι συχνές βλάβες και οι διαρροές.
Σε σχετικό δελτίο τύπου ο δήμος αναφέρει ότι «Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί πολυήμερες και πολύωρες εργασίες για τη σύνδεση των υφιστάμενων δικτύων με τα νέο-κατασκευασθέντα, κατά τη διάρκεια των οποίων είναι αδύνατο να προβλεφθούν, εκ των προτέρων, τυχόν απρόοπτα. Είναι κατανοητή η ταλαιπωρία που συνεπάγεται η πολύωρη διακοπή του νερού, θα πρέπει όμως όλοι να καταλάβουμε πως γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια να επιλυθούν χρόνια προβλήματα του υπάρχοντος δικτύου. Η γνωστοποίηση της διακοπής γίνεται έγκαιρα, ώστε να είναι εφικτή η αποθήκευση νερού. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους και μέχρι τότε απαιτείται η υπομονή όλων, καθώς θα υπάρξουν και άλλες διακοπές υδροδότησης. Ας μη ξεχνάμε ότι η ενόχληση είναι προσωρινή, το έργο όμως είναι μόνιμο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ