26.11.20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 26.11.2020 | 1056

Στάσεις


«Η ευσεβιστική αλλοφροσύνη μετέτρεψε τα λογικά πρόβατα σε απρόβλεπτα ερίφια που θέλησαν να υποκαταστήσουν τους ποιμένες. Ενώ ο ίδιος ο Θεός μας διδάσκει να υπακούμε ακόμα και στην κοσμική εξουσία» τόνισε όχι η...  ΟΔΟΣ, αλλά ο Αλεξανδρουπόλεως μητροπολίτης. 

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Σε αντίθεση με τον -κατά τα άλλα- προσγειωμένο στην πραγματικότητα λόγο του κ. Σαββόπουλου, ο μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ δεν είμαι βέβαιος ότι αντιλαμβάνεται τί ακριβώς συμβαίνει στην ελληνική επικράτεια.

ΟΔΟΣ:
Βαρβαρότητα στην Καστοριά
Στις πολιτισμένες εποχές, χώρες και κοινωνίες δηλαδή. Καθώς εδώ στην νεοβάρβαρη Καστοριά που κάνουν κουμάντο οι εκπολιτιστές των παλιών Καστοριανών...

Λόγος & Αντίλογος
ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:
Τραμπ
Πώς είναι δυνατόν, ειδικά με τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, οι Καστοριανοί της Αμερικής να είναι τόσο fun του προέδρου Τράμπ. 

ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:
Ο φιλοτουρκισμός των ΗΠΑ 
στα όρια του μισελληνισμού
Είναι εξαιρετικά προβληματικό να λέμε ότι: «για την ξεκάθαρα φιλοτουρκική στάση τους η οποία φτάνει στα όρια του μισελληνισμού ευθύνονται μόνο κάποιες ελίτ».

-Λόγος & Αντίλογος
Ν.Δ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

-Λόγος & Αντίλογος
ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ

-Λόγος & Αντίλογος
ΑΝΕΣΤΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΩΝΗ:
Πέραν
Μνήμη Γιώργου Γκολομπία (1961-2009)
Κι έτσι που προχωρούσαμε και αραίωναν οι σφυριές, τραγούδια ακουγότανε από τον περιπλανώμενο θίασο. 

Το Σκάκι
Εκτός λοιπόν από τα οράματά του ο δήμος μας δείχνει και το χρήμα του. Ποιος είπε ότι επτώχευσε ο Δήμος Καστοριάς;  Οι απευθείας αναθέσεις καλά κρατούν, λεφτά πολλά, «να φάνε και οι κότες». Και τρώνε.

-Είπαν 
[Σεραφείμ]

-Είπαν 
[Δερμιτζάκης]

-Πλατεία Ομονοίας
«Σεισμός - σεισμός - συνωστισμός»

-Οδός Αγίου Αθανασίου
Υπομονή (ακόμη λίγη)

...κι άλλα.

Πέμπτη 26.11.2020 | 1056

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ