2.12.21

ΟΔΟΣ: Το Βασίλειο της Δανιμαρκίας


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς | ΔΕΥΑΚ
ΟΔΟΣ 25.2.2021 | 1069


Μήπως μαζί με τους δημότες και καταναλωτές της ΔΕΥΑ Καστοριάς, είναι καλό να αρχίσουν να προβληματίζονται και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου;



Στο φύλλο 1067 της 11ης Φεβρουαρίου, ελάχιστες εβδομάδες προηγουμένως δηλαδή και τις ίδιες ημέρες ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καστοριάς κ. Πέτρος Τόσκος, είχε την ατυχή και ασυνήθιστη σίγουρα (νέα) έμπνευση, μαζί με το διοικητικό συμβούλιο της προβληματικής δημοτικής επιχείρησης, να προαναγγείλει μηνύσεις σε όσους τολμήσουν να ασκούν κριτική με αποκλειστικό σκοπό να την βλάψουν ή κάτι αντίστοιχο –που ανάγεται στην σφαίρα της καφετζούς των προθέσεων– δημοσιεύθηκε στην 20η σελίδα, επιστολή της κ. Κικής Μιχαηλίδου ["εδώ"]. 

Με αυτή περιέγραφε τον Γολγοθά που αντιμετωπίζει για μεγάλο χρονικό διάστημα σχετικά με τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ που λαμβάνει για τον οικιακό υδρομετρητή της και τις χρεώσεις, τα «σβησίματα - γραψίματα» και το απίστευτο κατά την ίδια αλαλούμ στην προσπάθεια της να συνεννοηθεί με τους αρμοδίους. 

Μετά την δημοσίευση του σχετικού άρθρου, δεκάδες είναι οι συμπολίτες που τηλεφωνούν στην ΟΔΟ αναφέροντας ότι παρατηρούν αντίστοιχα ζητήματα στους λογαριασμούς που λαμβάνουν από την ΔΕΥΑ Καστοριάς, και ήδη εκφράζεται η υπόνοια ότι όλη αυτή η κατάσταση, που χρυσοπληρώνει ο λαός της Καστοριάς, δεν είναι κάτι το μεμονωμένο ή ενδέχεται να μην είναι κάτι τυχαίο. 

Το θέμα είναι σοβαρό χωρίς αμφιβολία. Διότι οι πολίτες και κάτοικοι της Καστοριάς με τα πανάκριβα δημοτικά τέλη στους λογαριασμούς της ηλεκτροδότησης, αντιμετωπίζουν κάθε δίμηνο και τον εφιάλτη των τελών ύδρευσης - αποχέτευσης της ΔΕΥΑ Καστοριάς επί εποχής κ. Πέτρου Τόσκου, που ταυτόχρονα κραδαίνει και τις απειλές ότι θα στείλει στον Εισαγγελέα τους κατακρίνοντες!

Μήπως μαζί με τους δημότες και καταναλωτές της ΔΕΥΑ Καστοριάς, είναι καλό να αρχίσουν να προβληματίζονται και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου; Πλειοψηφίας και φυσικά μειοψηφιών; 

Διότι θα περιμένουν πολύ μάλλον από τα ΜΜΕ που λιβανίζουν, να αντιληφθούν ότι, ίσως κάτι τρέχει –και δεν είναι το νερό στο βασίλειο της ΔΕΥΑ Καστοριάς.


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 25 Φεβρουαρίου 2021, αρ. φύλλου 1069.


Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ