31.5.23

Είπαν:Χαίρομαι και για τα έργα που δημοπρατούνται. Γύρω στα 30 εκατομμύρια έργα θα δημοπρατηθούν έως το τέλος του 2023, αλλά σίγουρο είναι ότι μέσα σε ένα χρόνο τα περισσότερα από αυτά τα έργα δεν θα ολοκληρωθούν. Και είναι λογικό, ο δήμος έχει συνέχεια και ευχόμαστε να γίνουν οι απαραίτητες μελέτες και να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ώστε να μην χαθούν έργα στο μέλλον. Στο τελευταίο εξάμηνο – χρόνο (η δημοτική αρχή) προσπαθεί  να γίνει κάτι σοβαρό στον τουρισμό.
Αικατερίνη Σπύρου
δημοτική σύμβουλος μειοψηφίας – επικεφαλής
Απολογισμός πεπραγμένων δημοτικής αρχής Καστοριάς 2.11.2022


* * *

Αρχίσατε και μιλάτε για έργα πραγματικά και ουσίας. Ξεκινήσατε να βάζετε κάποιες βάσεις για κάποια σημαντικά αναπτυξιακά έργα. Χαίρομαι που βλέπω δήμαρχε μία αλλαγή πορείας, σε πάρα πολλά πράγματα, είτε σε επιλογές σας, είτε σε έργα, είτε σε χρηματοδοτήσεις σε πάρα πολλούς τομείς. Χαίρομαι που βλέπω αυτήν την αλλαγή. Μακάρι, σας το εύχομαι να είστε ο επόμενος (δήμαρχος) ξανά, αλλά να είστε δραστήριος. Όχι ότι είδαμε τον πρώτο και δεύτερο χρόνο. Ευχαριστώ [χειροκροτήματα και από την κ. Σπύρου]
Κυριακή Σαββουλίδου
δημοτική σύμβουλος μειοψηφίας (Αικ. Σπύρου)
Απολογισμός πεπραγμένων δημοτικής αρχής Καστοριάς 2.11.2022


* * *

Δελτίο Τύπου της Αικατερίνης Σπύρου:

«Οι κατευθυνόμενοι ιδιοτελείς αρθρογράφοι ξεπέρασαν τα όρια, ως εδώ!!!!!»

«Κυρίες και κύριοι, διανύοντας την τέταρτη και τελευταία χρονιά της Δημοτικής Αρχής έχουμε μπει κανονικά στην προεκλογική περίοδο η οποία φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα. Με αφορμή το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του απολογισμού για τα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής οι γνωστοί κατευθυνόμενοι αρθρογράφοι της πόλης μας έχουν καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να κάνουν το άσπρο μαύρο και να κατευθύνουν την κοινή γνώμη παρουσιάζοντας ότι όλα σε αυτόν τον Δήμο βαίνουν καλώς και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βεβαίως μας έχουν συνηθίσει τρία χρόνια τώρα να κρύβουν κάθε σκάνδαλο της Δημοτικής Αρχής, να επαινούν συνεχώς τον Δήμαρχο και το επιτελείο του και να προβάλουν τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης οι οποίες είναι μείζονος σημασίας μονταρισμένες στα μέτρα τους!!!!!!!! Και αφού η ώρα του απολογισμού έφτασε και η αντιπολίτευση πιστή στις αξίες της και με αξιοπρέπεια τοποθετήθηκε επαινώντας την Δημοτική Αρχή για τα καλώς πεπραγμένα, αλλά και σχολιάζοντας τα κακώς κείμενα τα οποία δυστυχώς είναι πολλά. Αφού ανέφερε στον λιγοστό χρόνο που είχε στην διάθεση της ακόμη και οφειλές οι οποίες αποκρύφτηκαν από την Δημοτική Αρχή για προφανείς λόγους δυστυχώς για άλλη μία φορά οι γνωστοί κοπτορράπτες της «δημοσιογραφίας» έσπευσαν να κρύψουν τις τοποθετήσεις της και να προβάλλουν μόνο τους επαίνους ώστε να σιδερώσουν το τσαλακωμένο προφίλ του Δημάρχου και να του δώσουν άλλη μία ευκαιρία στις επόμενες εκλογές. 
Ως εδώ κύριοι, η αντιπολίτευση δεν αποτελεί το δεκανίκι κανενός και δεν μπορείτε να την χρησιμοποιείτε κατά το δοκούν για να «σώσετε» την Δημοτική Αρχή. Δεν σας επιτρέπουμε και σας υπενθυμίζουμε ότι και ο δικός σας χρόνος τελειώνει διότι όλοι πια σας πήρανε χαμπάρι….»

Με τιμή 
η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της Δημοτικής Παράταξης Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς
Σπύρου Κατερίνα


Δημοσιεύθηκαν στην ΟΔΟ στις 10 Νοεμβρίου 2022, αρ. φύλλου 1148


Σχετικά:

Στο ίδιο φύλλο:1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος31/5/23

    Περσινά ξινά σταφύλια και αφάγωτα σταφύλια οργής.
    Άστο κάθριν δεν πείθεις. Πιό ουδέτερη και αδιάφορη καίγεσαι....

    Πρεσβύτης Μέτοικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ