29.10.23

Στυλ II


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

[...] Aλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως ερμηνεύτηκαν, ακριβώς το αντίθετο, αυτό δηλαδή που δεν πέτυχε ο ίδιος, πέτυχαν, και μάλιστα με πολύ μεγάλα ποσοστά νίκης, από τον πρώτο γύρο των εκλογών στους Δήμους Άργους Ορεστικού και Νεστορίου οι και νυν δήμαρχοι κ.κ. Π. Κεπαπτσόγλου και Χ. Γκοσλιόπουλος. Που επιπρόσθετα για την ορθή εκτίμηση της επιτυχίας τους, αναμενόμενο θα ήταν να είναι αυτοί και μόνο αυτοί και όχι ο κ. Κορεντσίδης που θα έπρεπε λογικά να έχουν φθαρεί και να έχουν κουράσει, τους συνδημότες τους, λόγω των επανειλημμένων διαδοχικών επανεκλογών τους, για πολλές συνεχόμενες θητείες. Και όχι βέβαια να έχει κουράσει και να αμφισβητείται ο κ. Ι. Κορεντσίδης.


Στυλ διοίκησης ΙΙ

ΟΔΟΣ 12.10.2023 | 1194


3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/10/23

    Κεπαπτσόγλου και Γκοσλιόπουλος χαίρουν της εκτίμησης των συμπολιτών τους που αναγνωρίζουν το έργο τους. Εδώ συζητάμε για αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται παράνομα, επίσκεψη γυμναστηρίων την ώρα της δουλειάς και αν χάσει την γκόμενα, αντί να συζητάμε για έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/23

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/10/23

      Πρώτος ο Κοσλιοπουλος........
      Στην ιδιωτικοποιηση του νερού. Μπράβο, αυτό θα πει αγάπη για το φιλαράκι με δωράκι το νερό του Δήμου.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ