5.10.23

Από Αύγουστο


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Να συνειδητοποιήσει ακόμη ότι υπήρξαν και προηγούμενοι δήμαρχοι, που είχαν με το μέρος τους φανατικούς υποστηρικτές και διαφημιστές, την ίδια, τους ίδιους και τους ίδιους... διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Αλλά στο τέλος έχασαν τις εκλογές. Και ότι ο δημοκρατικός πολίτης, δείχνει ότι ανέχεται τον εμπαιγμό και την παραπληροφόρηση των πληρωμένων, ως την στιγμή που θα του δοθεί η ευκαιρία στην κάλπη, να γυρίσει σελίδα.

Από Αύγουστο χειμώνα

ΟΔΟΣ 7.9.2023 | 1189



Φωτογραφία: Βασίλειος Χατζής (Καστοριά 1870 - Αθήνα 1915) Χαμηλή παλίρροια Χαλκίδα, ψαρόβαρκα (λεπτομέρεια). Πωλήθηκε (μεταξύ άλλων έργων του ζωγράφου) στις 17 Απριλίου 2019 στην Αγγλία για £ 18.812 (€ 22.161), από ένα από τους παλαιότερους οίκους δημοπρασιών, τον "Bonhams" (1793) του Λονδίνου. Ο δήμος Καστοριάς απουσίαζε.



2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/10/23

    Πόρτα-πόρτα… ο Σαββόπουλος με συνοδούς τους δύο γιους του. Πολλούς αργόσχολους έχει η πόλη ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sultana Zorpidu [fb]6/10/23

    Συγνώμη, περίμενε ποτέ κανείς από σας ότι έστω και ένας της ομάδας Κορεντσίδη έχει το βελινεκές που θα τον φέρει στην τέχνη και στην δημιουργία γκαλερί έργων από ανθρώπους της Καστοριάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ