7.11.14

Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών

Προτείνουμε:
Την άμεση έναρξη διαδικασίας αυτοδιάλυσης όλων των φορέων και την προετοιμασία συγκεκριμένων θέσεων διαλόγου έως 31 Αύγουστου 2014.
Την έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση χωρίς προαπαιτούμενα και κόκκινες γραμμές από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2014 με δέσμευση υποχρέωσης από όλους για ύπαρξη συμφωνίας.
Ανάληψη καθηκόντων του νέου νέου συνδέσμου γουνοποιών, στον οποίο συμμετέχουν όλοι, την 1 Ιανουαρίου 2015 .
-Ο νέος φορέας αναλαμβάνει να υλοποιήσει όλες τις δρομολογημένες δράσεις του κλάδου (διεθνείς εκθέσεις) για το 2015 και να αποφασίσει με συναίνεση για αυτές του 2016. Εκτός από τις Διεθνείς Εκθέσεις Καστοριάς και Αθήνας προτείνουμε να διοργανωθεί στο τέλος της επόμενης σεζόν, Ιανουάριος 2016,ειδική εβδομάδα πώλησης (OutletWeek) στην Καστοριά και στη Σιάτιστα.
-Η θητεία της διοίκησης του νέου φορέα θα είναι τριετής, με ετήσια εναλλαγή προέδρου (πρόεδρος ΣΓΚ, πρόεδρος ΣΕΓ και πρόεδρος Σιάτιστας).
-Ο νέος Φορέας θα αναλάβει τα χρέη και τις υποχρεώσεις των υπό συγχώνευση φορέων καθώς και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία.
-Η ενοποίηση όλων σημαίνει ότι ξεφεύγουμε από τους τοπικούς προσδιορισμούς και εκφράζουμε όλους τους Έλληνες Γουνοποιούς από όπου και αν προέρχονται από όπου και αν δραστηριοποιούνται και έχουν την έδρα τους. Προτείνουμε το όνομα του νέου φορέα να είναι: “Σύνδεσμος Γουνοποιών Ελλάδος”.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 17 Ιουλίου 2014, αρ. φύλλου 749


Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ